fbpx

Br.car Kft. a motoros csajokért

br car kft muszaki vizsga 4A Br.Car Kft. 1992-ben kezdte meg a tevékenységét. Az akkori fő profil az autógázrendszerek kis, és nagykereskedelme mellett az kettős üzemre történő átalakítás volt, ami a mai napig is szerepel a cég profiljai között.

 

1997-ben az eredetiségvizsgálat bevezetésével cégünk is felvette ezt a területet szolgáltatásai közé. 2010-ben megnyitottuk műszaki vizsga állomásunkat is a pilisvörösvári telephelyen, amellyel lehetővé vált a járművek helyszíni vizsgáztatása is. Így kollégáink egy előzetes vizsga felmérés alapján akár rögtön le is tudják vizsgáztatni a műszakilag alkalmas járműveket, a Szondi utcai telephelyen.

A műszaki vizsga előzetes bejelentkezés után, akár a helyszínen is megvárható. A vizsga ideje kb. 45-50 perc. Igény szerint előzetes egyeztetés alapján járművét hozzuk-visszük.

Szolgáltatásaink:

– Műszaki vizsga (személyautó, kisteherautó 3,5 t-ig, motorkerékpár, utánfutó)
– Vizsgára való felkészítés
– Eredetiségvizsgálat (személyautó, kisteherautó 3,5 t-ig, motorkerékpár, utánfutó)
– Átírás, okmányirodai ügyintézés
– Alkatrészek értékesítése, beszerelése
– Gázautó szerelés, autójavítás

Bejelentkezni a 06-30-222-42-65 -ös telefonszámon lehet.

Ajánlatunk a Csajokamotoron.hu tagjai részére:

A Csajok a motoron tagjai részére, a környéken kialakult 22-24 000 Ft-os vizsgadíjjal szemben 20 000 Ft-ért (áfás) vállaljuk a járművek műszaki vizsgáztatását, egyéb rejtett költségek nélkül.

A tagok motorkerékpárjait 10 000 Ft helyett 8 000 Ft-ért (áfás) vizsgáztatjuk. Ha a motorkerékpár mellett a személyautóikat is nálunk vizsgáztatják, akkor a motor vizsgát 4500 Ft-ért vállaljuk.

 

A kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint a bejelentkezésnél hivatkozni a Csajokamotoron.hu-ra! br car kft muszaki vizsga 1br car kft muszaki vizsga 2br car kft muszaki vizsga 3

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x