fbpx
HírekMotorokMotorozás

Két női motoros jelölt a Nem Olimpiai Sportágak Bajnokai szavazáson

nem-olimpiai-sportagak-bajnokai-szavazas-2014A Magyar Motorsport Szövetség Kis Viktória gyorsasági motorversenyzőt és Molnár Alexandra motocross versenyzőt jelölte női kategóriában az idei NOS (Nem Olimpiai Sportágak) Bajnokai megmérettetésre. 

A szavazás nyílt, az egész országra kiterjed, de jelöltként csak a szövetségek által – NOS Bajnokai 2014 választásra akkreditált – sportolók vehetnek részt.

A szavazás a Sportolanemzet.hu portálon 5 különböző kategóriában történik, kategóriánként 3-3 jelölt kiválasztásával.

Ugyanazon kategóriába három különböző sportági képviselőt kell választani! A jelöltek kiválasztási sorrendje is számít, ugyanis az elsőnek megjelölt sportoló 3 pontot, a másodiknak megjelölt 2 pontot, a harmadiknak megjelölt 1 pontot kap.

Szavazni minden regisztrált tagnak csak egyszer lehet, de a különböző kategóriákban nem feltétlenül ugyanabban az időben.

Ha leadtuk szavazatunkat egy kategóriában, a rendszer azt regisztrálja és szavazatunkat az adott kategóriában már nem tudjuk módosítani. Viszont nem kötelező minden kategóriában azonnal szavazni, más-más kategóriákba más-más időpontokban is szavazhatunk.

A szavazás állása mindvégig publikus, mindenki számára elérhető, nyomon követhető.

Aki szeretne kedvencére voksolni, szeptember 30-tól december 7-ig teheti meg.

A kategóriák első három helyezettjei díjazásban részesülnek a szavazást lezáró rendezvényen, december 18-án, a Sportcsillagok Gálaestjének keretein belül.

Addig is, hajrá!

 

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x