CsajokKiemeltNői motoros nap

Már csak egy nap a Női Motoros Napig

5. Nemzetközi Női Motoros NapMég egyet kell aludni, és holnap reggel irány Vác, ahol a motoros rendőrök segítségével javíthatunk a motorozási technikánkon.

Az utolsó simításoknál tartunk a 6. Nemzetközi Női Motoros Nap programjainak szervezésével. Ez az idei már a harmadik alkalom, így valószínűleg minden gördülékenyen zajlik majd, azért mégis van bennünk egy kis izgalom.

A holnapi nap részletes forgatókönyve sűrű napot ígér: Reggel 8:30-kor gyülekezünk Vácon a József Attila sétányon lévő nagy parkolóban, ahol délután 15:00 óráig tart majd a vezetéstechnikai tréning a legjobb motoros rendőroktatók vezetésével.

Innen a csapat együtt motorozik majd át az Andretti Pizzériához, ahol azok, akik a délelőtti programon nem tudtak részt venni, már kora délutántól gyülekeznek. Itt fogjuk megejteni a Jótékonysági Motoros Naptár eladásából összegyűlt összeg átadását a Magyar Mentőmotor alapítvány képviselőinek – várhatóan a helyszínre két mentőmotor is érkezik majd, és egyéb meglepetések is várják a résztvevőket.

Hogy holnapra minél kevesebb tennivaló maradjon, ma (május 3. csütörtök) este 18:00 órától gyülekezünk az Andrettiben, ahol a részvevőknek szánt ajándékcsomagok összeállítását ejtjük majd közösen. Aki ráér segíteni, azt szívesen látjuk.

Nemzetközi Női Motoros nap 2021

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Azok se keseredjenek el, akik nem tudnak részt venni a budapesti és a váci rendezvényen. A lényeg ugyanis ezen a napon annyi, hogy minden motoros nő szálljon kétkerekűjére, és motorozzon egyet. Tehát más városokban is összeszedhetitek az ismerős lányokat, és gurulhattok egyet a környéken. Készítsetek fényképeket, és töltsétek fel a Női Motoros Nap 2012-es galériájába a honlapunkon.

Hogy minél többen megtudják, hogy ez egy különleges nap számunkra, az idei Női Motoros Nap Nemzetközi plakátját innen tölthetitek le, és ezt fel tudjátok ragasztani a motor szélvédőjére.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük