CsajokMotoros csajok

Menő csajok 90 felett is vannak

91 eves neni sportmotoron 01Nem, nem 90 km/h sebességről van szó a címben, hanem 90 éves korról. Unalomig emlegetett frázis, hogy a motorozást elkezdeni soha nincs késő.

 

A legújabb szupernagyi 91 évesen lett benzintyúk, és nem egy kényelmes Gold Wing trike hátsó ülésén ücsörögve utazott 50-el, hanem egy igazán sportos vezető által rendesen megküldött Suzuki GSX-R 1000 tenyérnyi nyergében kuporogva tűrte, illetve élvezte a csapatást, mely során olykor 270 km/h-t is elérte sebességük.

Rochelle Simms nem egy átlagos 91 éves nő. Annak ellenére is készségesen pattant a villámgyors gép nyergébe, hogy előtte felhívták a figyelmét arra, hogy nem lesz egy egyszerű menet. Az erők hatnak fékezéskor, gyorsításkor, kanyarban durván bedől alatta a motor, és a nagy tempó miatt a menetszél is erős lesz, ezért ha nem kapaszkodik, akkor könnyen megvan a baj. Rochelle ezekre az intelmekre csak bólintott, tudomásul vette és már indulhatott is a száguldás.

A profi motorversenyző, Chris Urlich rendszeresen visz magával vállalkozó szellemű utasokat, hogy belekóstoljanak a motorversenyzés világába, de mikor mostani utasát meglátta, maga sem hitte, hogy problémamentesen végződik a kaland. A 205 lóerős gépet ugyan nem hajszolta a 300 km/h versenysebességig, de az elért 270 is elég nagy szám, főleg a meglett korú Rochelle számára, aki így egy felejthetetlen élménnyel gazdagodott.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

91 eves neni sportmotoron 0291 eves neni sportmotoron 0291 eves neni sportmotoron 0291 eves neni sportmotoron 02

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük