CsajokKiemeltMotoros csajok

Sikerült megvennem álmaim motorját

Nagyon rég írtam, de azt hiszem nem hiába voltam csendben. Sok minden történt a bemutatkozásom óta. Például a sikeres A2 vizsga, egy új és tökéletes motor megszerzése és a vele megtett első kilométerek…

Szeretném megosztani kicsit az örömöm veletek.

Az idén év elején sikerült megvennem vadi újon álmaim motorját, az én ki Vörös Ördögöm, kis Honda Rebel 500-at. Nem hiába kapta ezt a nevet, hisz egy csoda szép kis vörös mocika.

Sajnos a vásárlás után még két hónapig állt szegény a garázsban, mivel az időjárás semkedvezett és szabadidő hiány miatt sem tudtam kipróbálni. De eljött a próba ideje is. Ég és föld régi kis szerelmem, a Honda CBR 125 és közte a különbség.

Nagyon félve indultam el a Rebellel. Hiába érem le teljesen teli talppal, nem egyenlő a kettőnek a kezelése. Drága jó barátnőnek köszönhetően első nagy utam (kb. 10 km a garázstól a helyszínig) egy vezetéstechnikai képzésen tudtam részt venni az elmúlt vasárnap, így könyebb volt vele a barátkozás.

Nagyon nem akartam menni de így utólag egyeltalán nem bántam meg, sőt nap végére éreztem a különbséget és látták is rajtam, hogy már nem félve, hanem magabiztosabban megyek vele. Tutti még megyek képzésre, mert rájöttem, hogy sokat segít és nem butaság, mint egyesek ahogyan vélekedtek róla a környezetemből.

Nulláról indulva, egy kisebb kiakadás után amiatt, hogy sehogy se jött a gáznak a kezelése a pályán, így szinte feladtam az első feladatnál, a bátorítás illetve az oktató és segítők biztatásával és segítségével nem adtam fel és próbáltam csinálni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
Nedelka Katalin Honda CMX 500 Rebel

Meglepődésemre minden feladattól félve (főképp a mumus a szlalom) eléggé pozitívan zártam a napot, mert több tapasztalattal és magabiztossággal gazdagodtam, illetve félelmem is alább hagyott látva és tapasztalva, hogy semmi se lehetetlen legyen bármilyen motorom (ketten voltunk Rebellel, másnak mind túra, speed vagy naked volt a motrja).

Szóval ha tehetitek, szezon elején menjetek el vezetéstechnikai tréningre, jó lesz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük