KiemeltMotorokMotorozás

Idén nagykorú lett a Csajokamotoron.hu – kedvezménnyel ünnepeljük a születésnapot

18 évvel ezelőtt azzal a homályos elképzeléssel kopogtattam goyo ajtaján, hogy szeretnék csinálni egy online magazint motoros nőknek. Úgy gondoltam, talán már van annyi motoros nő az országban, hogy egy ilyen oldal segítsen megismerkedni, kapcsolatot tartani, programokat szervezni. Mostanra sokkal több lett a CsaM, mint csupán egy magazin.

Szerintem ezt minden évben leírom, hogy amikor elnidult az oldal 2006 június 25-én – újhold napján – a körmömet rágva ültem a gép előtt, és izgultam, hogy mit fognak szólni hozzá azok, akinek készítettem. Először persze az ismerősöknek küldtem el a linket, és a családtagoknak. Nem is emlékszem, ki volt az első regsiztráló, pedig ezt meg kellett volna jegyeznem és aranyba foglalni a nevét.

Az első regisztrációk nagyon gyorsan érkeztek. Úgy emlékszem, 80-nál már nagyon meg voltam lepődve, hiszen nem is ismertem ennyi motoros nőt az országban. Ez a szám sokszorosan túlszárnyalta az elképzeléseimet. Mára pedig a CsamClubon 6700 regisztrált tag van.

Apropó CsamClub: a 18. születésnapra az az egyik ajándékom magamnak és a közösségnek is, hogy sok-sok év után felújíttatom az oldalt. Túl sok technikai probléma merült fel amiatt, hogy a felújítás – elsősorban anyagi okok miatt – húzódott. Idén inkább nem megyek nyaralni, de ez is meglesz.

Az oldal még közel sincs kész, de már látszik, hogy a lényeg nem vész el. Remélem a blogokat is sikerül megtartani, hiszen sok-sok hasznos és szórakoztató tartalom van ott is.

A tegnapi Kossuth Rádió beszélgetésben is elmondtam, hogy a CsamClub regisztrációk nem mutatják meg egyértelműen a magyar motoros nők számát. Én inkább az alapján szoktam

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

De hogy ne csak ezzel ünnepeljünk, a 18. születésnap alkalomából egy kedvezménykuponnal ajándékozlak meg, ami a CsamShop minden termékére (kivéve a már eleve akciós termékeket) vonatkozik, és amivel 18% kedvezménnyel vásárolhatsz ebben a hónapban, 2024 június 30-ig.

A kuponkód:

CSAM18

Ha tehát ha a CsamShop-ban vásárolsz ebben az időszakban, a kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint a termékek kiválasztása után a pénztárban megadni a kuponkódot, és azután a rendszer intézi a többit, levonja a 18%-ot a végösszegből.

Boldog szülinapot kívánok magunknak és a Csajokamotoron.hu oldalnak.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük