fbpx
EseményekHírekMotoros találkozó

A Világ legnagyobb női motoros találkozója – Világrekord kísérlet

vilagrekord kiserletVasárnapra időzítették a szigetországi motoros nők azt a rekordkisérletet, amellyel a legtöbb motoros nőt kívánják egyszerre egy eseményre összehozni.

A Facebook eseményre előre regisztrálók száma alapján jó eséllyel meglesz a világrekord, hiszen ilyen nagyszabású női motoros rendezvény eddig sehol a föld kerekén nem volt. Persze, hogy az eddig jelentkező közel 1000 főből hányan mennek el valóban a londoni Ace Caféhoz, az már más kérdés, ha lesz róla információ, mindenképp eláruljuk majd azt is.

Ha netán még utolsó pillanatban csatlakoznál te is az eseményhez és egy bő gázzal kigurulsz az Egyesült Királyságba, semmiképp ne felejts el fotózni és tudósítani a Csajokamotoron.hu-t! És persze minden érdekes arcot örökíts meg nekünk.

Hogy a összejövetelnek értelme is legyen, a szervezők vezetett túrákat is szerveznek erre a napra, valamint a támogatóknak köszönhetően mindenféle értékes ajándékot lehet majd nyerni a tombolán. Természetesen hogy az esemény ne múljon el nyomtalanul, különböző ajándéktárgyakat is készítettek, amelyeket Londonban a legendás Ace Café-nál lehet majd megvásárolni.

0 0 votes
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x