fbpx

Mit szólsz ahhoz, hogy a Metallica Tankcsapdát játszott?

metallica budapest 2018A Metallica április 5-én adott koncertet, 8 év után újra hazánkban, Budapesten. Mindenki nagyon várta már az eseményt egyébként is, de az együttes egy különleges meglepetéssel készült a magyar közönségnek: előadták a Tankcsapdától A legjobb méreg című számot. Vajon miért ezt választották? Szerinted mást kellett volna?

Erről annyit olvastam az utóbbi napokban, s meg is osztotta rendesen az internetezőket, mint a választások. Alapból egy igazán nagyvonalú, kedves gesztus volt, hogy készültek a zenészek, utána jártak, mit szeret a magyar közönség.

Sőt, a Gyermekétkeztetési Alapítványnak 4 millió 250 ezer forintot adományoztak. Tehát, azt semmiképp nem mondhatjuk, hogy eljöttek lenyomni egy sablon koncertet, s nem érdekelte őket, hova jönnek, Európa melyik kis országába…

Visszatérve a Tankcsapda számra, olyan végletek terjengenek az interneten, hogy van, aki ódákat zeng, mások lehúzzák az egész dolgot. Miért pont Tankcsapda?!

Igazából, ha már megtették ezt, és lehet, hogy pontosan nem a kedvenc magyar zenekarunktól játszottak valamit, nézzük már el ezt. És értékeljük csak úgy önmagában ezt a figyelmességet!

Fotó: 24.hu

Voltál a Metallica koncerten? Mi a véleményed a Tankcsapda-előadásról?

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x