HírekKultúraMotoros zene

Minden rocker az FM 95,8-ra hegyezi a fülét!

radio rock fm 95 8Május 17-én a hazai rockélet legnagyobb örömére elindult az ország rock rádiója, a Rádió Rock, melyet az FM 95,8 Mhz-es frekvencián hallgathatnak a metal szerelmesei.

Mondhatni, hatalmas űrt töltöttek ki a rádió elindítói, hiszen nagyon hiányzott már, hogy legyen az országnak hivatalos rock rádiója.

A zenei repertoár 81%-ának magyar termésnek kell lennie, mert a Rádió Rock közösségi státuszú adóként indult el.

Amikor elkezdtem hallgatni az online felületen, éppen Csizinszky Éva vezette a műsort, aki nagyon izgult az első nap miatt, vajon hogyan fog sikerülni, ugyanis nem csak zenéket játszanak, híreket mondanak be, hanem számos különlegességet tartogatnak a hallgatóknak.

Ilyen például a stúdióban berendezett komplett zenei felszerelés, ami otthont ad a vendégeskedő zenekarok élő előadásának. Rögtön a Tankcsapdával startolt a Rádió Rock, majd napközben megérkezett a Zanzibár és a Hooligans is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 Közben remek hazai- és külföldi számokat hallgathatott az ország rock tábora, akik sms-ben és a facebook-on is örömködtek, és mind azt gondolták, hogy “végre”…

Visszatérve a műsorvezetőkre, hallhatjuk még Kovács Áront, Kiss Orsit, Bűdi Szilárdot, Barabás Beát, Nagy Ferót, Kerekes Sándort, Vas Mayát, Gaják Petrát, Kalácska Gábort és Hajnal Gábort.

Szóval, csak Rockra fel!

Fotó: Rádió Rock

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük