EseményekHírekMotorverseny

Rossi Moor az Aprilia Racing támogatásával tér vissza Európába

Rossi Moor CIV Campionato Italiano Velocitá bajnokságA Fairium Next Generation Riders Team pilótája a tavalyi Northern Talent Cup bajnoka október 8-9-én Imolában áll rajthoz egy futam erejéig a CIV Campionato Italiano Velocitá bajnokságban.

Az Aprilia Racing szavazott bizalmat a fiatal tehetségnek, aki szeptember végén Pomposa-ban próbálhatta ki először az Aprilia RS660 R es versenymotort.

Rossi Moor most fejezte be a MotoAmerica Junior Cup versenysorozatot, ahol összetettben a második helyen végzett. A 12 versenyből álló sorozatban Rossi 5 alkalommal állt pódiumra, amelyből két első helyet szerzett a KTM -mel.

Rossi Moor managere Stefano Favaro június elején kezdte meg a tárgyalásokat Massimo Rivola-val az Aprillia Racing igazgatójával, aki bizalmat szavazott a fiatal tehetségnek, és lehetőséget adott a versenyen való részvételre.

Rossi számára ez egy óriási lehetőség, hiszen jövőre a gyári Aprilia csapat támogatásával folytathatja a versenyzést a MotoAmerica Twin Cup sorozatában.

Rossi Moor: “Nagyon boldog vagyok, hogy második lettem a MotoAmerika Junior Cup bajnokságon, és nagyon örülök ennek a lehetőségnek, hogy az Aprilia Rs 660R es motorral állhatok rajthoz Olaszországban. Mindent el fogok követni, hogy méltó legyek az Aprilia bizalmára, és jó eredményekkel zárjam a hétvégét.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Stefano Favaro: “Massimo Rivola-val június elején kezdtük meg a tárgyalásokat, többször utaztam Noale-ba az Aprilia székhelyére, ahol végül megszületett a döntés, Rossi támogatásáról. Egy nagyon erős bajnokságon fog részt venni, egy olyan motorral, amelyet most próbálhat ki először egy ismeretlen pályán. Bízom Rossi tudásában, hogy jó eredményeket fog ezen a hétvégén elérni. Jó próbatétel és felkészülés lesz a 2024-es MotoAmerica Twin Cup kupára.”

Az október 8-i hétvégén 2 szabadedzés, 2 időmérő és 2 verseny vár a Fairium NGRT pilótájára, amelyet itt lehet követni élőben: www.federmototv.it

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük