Hírek

Iszol velem egy Jane Walker-t?

jane walker whiskyA Johnnie Walker whisky-t gyártó cég, a Diageo limitált kiadású, a nőket megcélzó italt dob piacra márciustól. Nem csak új célközönséget szeretnének, hanem a női jogokkal foglalkozó szervezeteket is támogatni.

Amint a fotón látható, a logót is lecserélték, egy karakán hölgy sziluettjére. A Jane Walker egyelőre csak az Egyesült Államokban lesz kapható, s kezdetnek 250 ezer üveggel gyártottak le.

A Johnnie Walker kifejezetten férfiaknak szánt termék, s a Diageo szeretne váltani, nyitni más célcsoportok felé is – ilyen próbálkozásaik már nem egyszer voltak.

Ugyanakkor, minden egyes eladott ital után, 1 dollárral támogatnak egy női jogokkal foglalkozó szervezetet, valamint azt is vállalta a cég, hogy {tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}…az igazgatótanács fele áprilisra csak nőkből fog állni…{/tweetme}

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Reméljük, az európai whisky-imádó nők is hamarosan hozzá juthatnak a Jane Walker-hez!

Forrás, fotó: www.johnniewalker.com

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük