fbpx

Változás a női kupa időtervében

7dunlopA hétvégi hungaroringi versenynap és ezzel együtt a MAMS női kupa időbeosztása a versenyzők kérésére módosult.

Bár nem biztos, hogy szerencsés, hogy az idei első futam előtt délelőtt fél tízkor a lányoknak a hideg aszfalton kell az időmérő edzéseket letudni, a módosított időterv szerint hamar túl lesznek a versenyen is. Az viszont jó hír, hogy ha valaki szurkolni szertne nekik, délután még másra is marad ideje.

A  verseny szervezői és a zsűri elnöke talán azért döntöttek a változtatás mellett, mert a korábbi terv szerint a női kupa futamát közvetlenül a Stock 600-as OB futam előtt bonyolították volna le, és van olyan versenyző, aki mindkét futamon indul.

A Hungaroringre a versenyekre ingyenes a belépés a szurkolóknak, ezért ha valaki meg szeretné nézni a lányok versenyét, reggel 9,00-9,30-ig az időmérő futamokat, 12,30-tól a nyolc körös versenyt láthatja. A hétvége módosított időterve itt található.

Ha a Budapest motorfesztiválon nem jutottál hozzá a BRO programfüzetéhez, itt belelapozhatsz. A 2009-es Női kupa versenyzőit is megtalálod benne.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x