fbpx

Öltözz elegánsabban!

Nagyon népszerűek az egyszerű T-shirt illetve nőies póló fazonok a Csajokamotoron.hu áruházában, de ezúttal valamivel elegánsabbat terveztünk.

Itt a tavasz, ezért úgy godoltuk, hogy ismét felfrisítjük áruházunk kínálatát. Miközben a régi miták és fazonok jelentős, akár 30-50%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a készlet erejéig, újdonságokkal készülünk az idei motoros szezonra. A már ismert, nőiesen csinos galléros póló mostantól halványrózsaszínben is választható. Az új modell különlegessége, hogy a hátára is ráhímeztük a Csajoka motoron logót.

A hűvösebb tavaszi és nyári estéken a bőrkabát vagy a cordura helyett kellemesebb viselet egy puha, meleg pulóver. Ezért ettük fel a kínálatba az elöl cipzáras, kapucnis pulóvert, amely szintén rózsaszínben és feketében került az áruházba. A pulóvernek is az elejére és a hátára került a hímzett logó.

{loadposition cikkreklam}

Bár már egy-két hete kapható, talán sokan még nem vették észre, hogy a rózsaszín sildes sapka helyett – ami nem baseball, hanem szögletes, military fazon – ezúttal olvasóink kívánsága szerint feketét készítettünk. A szemfülesek már be is szerezték maguknak, így jó lesz sietni, mert csak kis szériában készült.

Ha nem elég, hogy a logó a pólódon és a pulóvereden rajta van, hanem szeretnéd, ha kabátban is látszana, egyszerű megoldás a hímzett cimke vagy felvarró. Továbbra is két méretben, fekete és fehér alapon is megvásárolhatod, hogy ezzel díszítsd a kabátod vagy akár egy elegánsabb blúzod.

Áruházunk retmékeit legközelebb az EMAT-on (Épített Motorok és Autók Találkozója) tudod személyesen megvásárolni április 11-én.

NaNa

Motoros újságírói pályafutását 1995-ben kezdte gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgázott a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkáját a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írta. 2006-ban alapította meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook Hozzászólások