fbpx

Öltözz elegánsabban!

ujpolok hirNagyon népszerűek az egyszerű T-shirt illetve nőies póló fazonok a Csajokamotoron.hu áruházában, de ezúttal valamivel elegánsabbat terveztünk.

Itt a tavasz, ezért úgy godoltuk, hogy ismét felfrisítjük áruházunk kínálatát. Miközben a régi miták és fazonok jelentős, akár 30-50%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a készlet erejéig, újdonságokkal készülünk az idei motoros szezonra. A már ismert, nőiesen csinos galléros póló mostantól halványrózsaszínben is választható. Az új modell különlegessége, hogy a hátára is ráhímeztük a Csajoka motoron logót.

A hűvösebb tavaszi és nyári estéken a bőrkabát vagy a cordura helyett kellemesebb viselet egy puha, meleg pulóver. Ezért ettük fel a kínálatba az elöl cipzáras, kapucnis pulóvert, amely szintén rózsaszínben és feketében került az áruházba. A pulóvernek is az elejére és a hátára került a hímzett logó.

Bár már egy-két hete kapható, talán sokan még nem vették észre, hogy a rózsaszín sildes sapka helyett – ami nem baseball, hanem szögletes, military fazon – ezúttal olvasóink kívánsága szerint feketét készítettünk. A szemfülesek már be is szerezték maguknak, így jó lesz sietni, mert csak kis szériában készült.

Ha nem elég, hogy a logó a pólódon és a pulóvereden rajta van, hanem szeretnéd, ha kabátban is látszana, egyszerű megoldás a hímzett cimke vagy felvarró. Továbbra is két méretben, fekete és fehér alapon is megvásárolhatod, hogy ezzel díszítsd a kabátod vagy akár egy elegánsabb blúzod.

Áruházunk retmékeit legközelebb az EMAT-on (Épített Motorok és Autók Találkozója) tudod személyesen megvásárolni április 11-én.galleros fekete hata 560galleros pink eleje 560galleros pink hata 560kapucnis fekete eleje 560kapucnis fekete hata 560kapucnis pink eleje 560kapucnis rozsaszin eleje 560DSCN9500DSCN9493

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x