HírekKultúraMotorokMotoros filmMotorozás

Bukós szakasz – új motoros zsarus akcióvígjáték a mozikban

bukos szakasz film 2017A Bukós szakasz (Chips) című filmes alkotást március 23-ától nézhetitek meg a mozikban. A főszerepekben Michael Peña és Dax Shepard, aki a rendező és a forgatókönyvíró is egyben. 

Ahol ez a két motoros rendőr, Frank Poncherello (Michael Pena) és Jon Baker (Dax Shepard) megjelnik, kő kövön nem marad… A film története a következő:

“Kalifornia egy gyönyörű hely. A nők szépek, a Nap mindig süt. Az élet viszont itt sem fenékig tejfel. Autólopások bőven akadnak, van aki a gyorsforgalmin robban le vagy még rosszabb, balesetet okoz. Mások eltévednek, elvesznek vagy éppenséggel elrabolják őket.

A sztrádarendőrség azonban pont azért alakult, hogy segítsen a bajba jutottakon. Azonban meg lehet, hogy a korrupció itt is begyűrűzik. Ezért kapja két motoros zsaru azt a feladatot, hogy épüljenek be és vizsgálják ki a helyzetet. Azonban ahol Frank Poncherello (Michael Pena) és Jon Baker (Dax Shepard) ott vannak, ott mindig történik valami nem túl rózsás.” (Forrás: mozi-filmek.hu)

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Biztosan feltűnik sokaknak, hogy mintha ismerős lenne ez az egész dolog. Nos, nem véletlenül! A ’70-es években szinte ugyanez a motoros rendőrökről szóló történet ment, csak nem film, hanem sorozat formájában.

A “rossz bácsit”, Vic Brown-t Vincent D’Onofrio alakítja, aki nagyon jó az ilyen szerepekben, többször bizonyított már. A nő főszerepben pedig Kristen Bell-t láthatjuk. 

Fotók: Chips IMDb

Most pedig nézzük meg az előzetest!

bukos szakasz2

bukos szakasz2

bukos szakasz2

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük