CsajokMotoros csajok

Krapeknők 10 éve az úton

krapeknok 10 eves buli 08Hihetetlen gyorsan telik az idő. Már tíz éve annak, hogy az első nyilvánosan meghirdetett női motoros túra után megalakult az első női motoros baráti társaság Magyarországon.

A Krapeknők idén is Zsilip utcai nemklubházukba invitálták barátaikat, hogy együtt zárják a szezont. A nemklubház a nevét onnan kapta, hogy mivel ők nem klub (hanem barátit társaság), a klubházuk sem klubház, tehát nemklubház… logikus nem?

Az összejövetel, amit fennállásuk tizedik évfordulója alkalmából szerveztek, pár óra alatt gyökeresen átalakult. A délutáni bababuliból szülinapi party kezdett kialakulni, de mielőtt még beleélhették volna magukat a nosztalgiázásba, mindenki legnagyobb meglepetésére és örömére egycsapásra lagzivá alakult.

Még több kép a szülinapi buliról a galériában

Mivel én csak a bababuli résznél voltam ott, itthon idéztem fel az emlékeket, és megtaláltam azt a cikket, ami a Wild magazinban jelent meg 2003-ban, az első túra után. Álljon most itt ez a beszámoló, hogy aki ott volt, fel tudja idézni az emlékeit ennek a történelmi túrának.

A beszámolóhoz lapozz a következő oldalra! De előtte hallgasd meg ezt a beszélgetést a Krapeknőkkel:

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Lapozz, ha kíváncsi vagy a Krapeknők első motoros túrájára!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük