HírekMotorokMotorozás

Októbertől itt a BMW R 1200 R „DarkWhite” speciális modellje!

bmw r 1200r darkwhiteA BMW dinamikus roadstere exkluzív ruhát ölt idén, a motor rajongóinak legnagyobb örömére.

Világszerte elismert és közkedvelt motorkerékpárként, a BMW R 1200 R, a boxer sorozatban 110 lóerős motorblokkjának vérpezsdítő teljesítményével felvértezve, a lendületes motorozás élménye, az agilitás és a klasszikus formaterv hármasának csaknem ideális egységét nyújtja.

A lenyűgöző dizájn, a kiváló ergonómia és a precíz kezelhetőség tökéletes kombinációja két keréken, amely a motorozás maximális, színtiszta élményét ígéri.

A „DarkWhite” különkiadás esetében a BMW Motorrad az R 1200 R sportos oldalára helyezte a hangsúlyt, arra, ami a boxermotorokkal hajtott BMW roadstereket mindig is jellemezte.

A gép halvány fehér fényezése és a hajtáslánc, valamint a kerekek fekete színe közti látványos ellentéttel a dinamizmust hangsúlyozza.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az aszfaltszürke váz, a matt fekete lengővilla, hajtóműház és háromszög-lengőkar, valamint a feketére galvanizált első villa együttese remek, csúcstechnológiát sejtető összképet kölcsönöz a motornak.

A sport szélterelő kialakítása csökkenti a légellenállást a motoros sisakja és felsőteste körül, miközben az alapfelszereltség részeként kínált sportülés biztosítja a tökéletes összhangot a motorkerékpárral.

A BMW R 1200 R „DarkWhite” különkiadás ráadásul a BMW Motorrad széleskörű választékának köszönhetően számos tartozékkal és opcionálisan rendelhető extrával is felszerelhető, a tulajdonos egyéni igénye és ízlése szerint.

Aki máris kedvet kapott ahhoz, hogy a következő szezonra beszerezze a roadstert, októbertől már megteheti.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük