Hírek

Angyalok bőrszerkóban

marigold1Az angyalok különböző pózban, bőrfelszerelésben, dzsekiben, chaps-ben, bakancsban, hatalmas szárnyakkal várják, hogy valaki megvásárolja őket.

Marigold Ford – természetesen – egy amerikai, pontosabban texasi művész, aki apró, élethű szobrokat, elsősorban angyalokat készít 2002 óta. Stresszes munkahelyét váltotta fel az otthon végezhető, szórakoztató munkával. Amíg az új biznisz beindul, részidőben teherautó-sofőrként dolgozik.

Legújabb kollekciójának első darabjait egy motorszalon megrendelésére készítette, de a nagy sikerre való tekintettel a sorozat egyre bővül. A motoros angyalkák különböző pózban, bőrfelszerelésben, dzsekiben, chaps-ben, bakancsban, hatalmas szárnyakkal várják, hogy valaki megvásárolja őket.

Marigold egyébként maga is motorozik, a Women On Wheels (WOW) női motoros klub tagja. A társaság elsősorban jótékonysági rendezvényeket szervez, általában a mellrák elleni kutatások segítésére gyűjtenek.

A művésznőt 2004. decemberében a Global Fantasy Doll internetes honlap az év művészének választotta, a World of Froud díját pedig 2005. februárjában nyerte el.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük