fbpx

Nicolas Cage a Ghost Rider

ghostrider01Még egy keveset várnunk kell, mire nálunk is a mozikba kerül az érett férfiként is vonzó Nicolas Cage egyik legújabb filmje, a Ghost Rider. A filmben Cage többnyire erősen elmaszkírozva, lángoló koponyával motorozik majd.

A mozifilm a hetvenes években népszerű Ghost Rider képregény filmadaptációja, így a történet is csaknem teljesen ugyanaz. Nicolas Cage játsza Johnny Blaze-t, azt a motoros kaszkadőrt, aki haldokló édesapja megmentése érdekében lelkét eladja az ördögnek, ezért szakítania kell élete nagy szerelmével, Roxannal.

Néhány év múlva Johnny újra összefut a lánnyal, és természetesen Mephistopheles-szel is, aki hajlandó felszabadítani Johhnyt az átok alól, amennyiben az ő oldalára áll. A fiú belemegy az alkuba, így Ghost Rider-ként (szellemmotoros) éjszaka lángoló koponyával, szuperhős ügynökként szolgálja a gonoszt.

Ő segít megvédeni Mephistopheles hatalmi pozícióját saját fiával szemben. Amennyiben ugyanis Blackheart venné át az uralmat a pokolban, azt sokkal szörnyebb hellyé változtatná, mint amilyen az valójában.

Keress motoros filmeket a motoros film adatbázisunkban!

Nicolas Cage mellett olyan hírességek szerepelnek még a filmben, mint Jon Voight, Eva Mendes, Peter Fonda, a rendező pedig Mark Steven Johnson. Persze ne feledkezzünk meg Cage motorjáról sem, ami egy pokolian jó chopper.

A filmet az Egyesült államokban 2007 február 16-án mutatják majd be, nálunk pedig várhatóan március 1-én kerül a mozikba.

ghostrider02

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x