CsajokHírekMotoros divat

Shark EvoLine Series 3 bukósisak

shark evoline series 3 02Az EvoLine Series 3 választási lehetőséget ad viselőjének a verseny, vagy utcai viselet, nyitott, vagy zárt, illetve túra viselet között.

Köszönhető mindez az auto-up rendszernek, miközben a EvoLine egyedülálló sisakrostélya változatlan marad. A sisak belsejét teljesen újratervezték és így most még kényelmesebb lett. A sisak súlya kisebb, valamint egyszerűbben működtethető a nyitó/záró mechanika is.

Az állvédő egy egyszerű mozdulattal egyesíthető a sisakkal és a teljesen új dizájnba beletartoznak az új szellőzők, illetve az oldalsó lemezek, de ehhez még hozzájön az EASY FIT rendszer a szemüveg viselésének megkönnyítéséért.

Valamint a SHARKTOOTH a telecom-os előkészítés, az intercomhoz, az MP3 lejátszóhoz, a GPS-hez, melyik mind a nyitott, mind a zárt viselthez illeszkednek. UV380 napvédelem tartozik még hozzá.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük