fbpx

Miért hirdess a Csajok a motoron ingyenes apróhirdetési oldalán?

motoros aprohirdetesHa tetszik, ha nem, itt a szezon vége. Ilyenkor kell számotvetni az elmúlt időszak tapasztalataival, a felszerelés-, a motor minőségével, szükségességével, és azzal, hogy mit szeretnénk másképp tavasszal. Ergo eljött az apróhirdetések ideje.

Szokták mondani, hogy ősszel mindenki elad, ezért ilyenkor érdemes vásárolni, ha motort vagy motoros felszerelést szeretnél, de ez a tétel a mai internetes világban már nem igazán állja meg a helyét. Valójában nem az időjárástól függnek az árak, hanem a kereslet és a kínálat dönti el azokat. Ha sok hasonló motort hirdetnek, az fog hamarabb elmenni, amelyiknek az ár-érték aránya jobb, de nem feltétlenül a legolcsóbbat fogják megvenni először, mert lehet, hogy az már gyanús.

Ugyanígy nem biztos, hogy tavasszal drágábban találod meg az apróhirdetések között ugyanazt a kinézett felszerelést, mert azt is mindenki tudja, hogy ha tavasszal nem sikerül eladni egy motoros cuccot, akkor lehet, hogy ismét meg kell várni vele a szezon végét, mire megint érkezik érdeklődő. Ezért az eladók tavasszal – amikor a legtöbben vásárolnának – pont nem felemelik, hanem leengedik az árakat. 

Nincs más választás, folyamatosan figyelni kell a piacot. Ha valami konkrét dolgot keresel, akkor több helyen meg kell nézni az árakat, hiszen csak akkor tudsz nagyjából reális képet kapni arról, hogy mi mennyi, ha van összehasonlítási alapod. Persze még így is nehéz, mert egy motornál például csak akkor derül ki igazán, hogy milyen állapotban van, ha már elkezdted használni.

A nézelődést persze nemcsak megkönnyíti, hanem meg is nehezíti az internet. Régen, amikor volt az Express újság, mindenki tudta, hogy ott vannak az apróhirdetések, mindenki mindent ott hirdetett, amire már nem volt szüksége, és mindenki ott keresgélt, ha olcsón akart vásárolni. Manapság ezzel szemben számtalan nagy apróhirdetési portál van, amelyek egymás konkurenciájaként azt érték el, hogy mindenki mindent meghirdet itt is, ott is. 

És akkor még nem beszéltünk a közösségi oldalakról, ahol szintén saját hirdetési rendszer működik, csak még azzal tetézve, hogy boldog-boldogtalan indíthat saját, tematikus apróhirdetési csoportot. Így aztán van 100 db motoros hirdetési csoport is különböző neveken, márkánként, modellenként leválogatva. Csak győzd követni őket!

Az én tapasztalatom egyébként az, hogy ezekbe a csoportokba azok lépnek be, akik el akarnak adni. Csakhogy a vevők szívesebben keresgélnek olyan helyen, ahol egyszerre több hirdetés között válogathatnak. A vége tehát az, hogy a hirdetési csoportokban mindenki csak eladni szeretne, de nincsenek vevők. 

Te vásároltál már tematikus Facebook hirdetési csoportban? 

{rsform 49}

Ezt az apró hibát küszöböli ki a Csajokamotoron.hu apróhirdetési oldala, ami nem csak még egy hirdetési oldal, hanem egy ingyenes apróhirdetési rendszer motoros nőknek. Itt mindenki ingyen meghirdetheti a motoros felszerelését, de persze nem csak azt. Nálunk főleg olyanok hirdetnek, akik vagy maguk is motoros nők, és a használaton kívüli motoros felszerelésüknek szeretnének új gazdát, vagy motoros férfiak, akik motoros nők számár a hirdetnek kisméretű ruházatot, vagy alacsony, leültetett motort. 

Azt nem tudom, tudtad-e, hogy amellett, hgy nálunk ingyen hirdethetsz, a hirdetésed megjelenik a Facebook oldalunkon is, ahol 13 700 követőnk van, tehát sokkal többen látják így a hirdetésed, mintha csak egy csoportban hirdetnéd meg. (Ha te még nem követed az oldalunkat, akkor itt az alkalom, hogy megnyomd a “Kedvelem” gombot!)

Adhatok még egy tanácsot? 

Amikor apróhirdetést adsz fel nálunk, figyelj arra,  hogy előtte lépj be az oldalunkra. Így a későbbiekben lehetőséged lesz a hirdetésedet szerkeszteni, megváltoztatni az árat vagy új képeket feltölteni, és ha egy hónap után lejár a hirdetés és még mindig megvan az eladni kívánt felszerelés, akkor meg is tudod hosszabbítani azt. 

Most pedig hajrá! Gondolod végig, mit szeretnél megtartani és mi az, ami helyett már újat vennél a következő szezonra, és ami nem kell, töltsd fel az apróhirdetési oldalunkra! 

Kattints ide új hirdetés feltöltéséhez!

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x