CsajokMotoros divat

A Nolan 2019-es újdonságai az N70 2X és a 2GT

N70 2X GRA NC 20A nagy olasz bukósisakgyáró az N44-es modelljét újította meg 2019-re az N70-es jelzésű adventure és crossover kategóriájú sisakokkal. 

 

A korábbi jól ismert N44-es sisak utója lett az N70-2X. Ez a sisak az adventure, crossover kategóriába tartozik. Dupla homologizációval és kivehető állvédővel rendelkezik. Mivel állvédő passzol a designhoz, fullface kinézetet kölcsönöz az új modellnek. Ezáltal a fényezés jobban álcázza a kivehető állvédős részt, mert végre nem üt el a dekortól.

Az adventure sisak plexi nélkül is használható. Rendkívül széles a látómezeje, ezzel még biztonságosabbá téve a motorozást. Szűkíthető a gallérja, hogy megszűrje akár a hangokat, akár a levegő áramlást, akárcsak az N100-5.

A másik új modell a Nolan N70-2GT crossover a korábbi jól ismert N44 EVO sisak utódja lett. Ezen a modellen letakarható a plexi mechanika, ezzel megakadályozható, hogy a por és más szennyeződés bejusson a kényes szerkezetbe menet közben.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

N70 2X GRA NC 26Dupla homologizációval (azaz állvédővel zárt sisakos minősítéssel) és kivehető állvédővel rendelkezik. Többfokozatú beépített napellenző is megtalálható benne. Őrült jó szellőzés jellemzi.

A sisakban kialakították az N-com gyári kommunikáció beépítésének lehetőségét. Az állvédő itt is a designhoz passzoló dekorokban pompázik, 16 színben, két héjméretben és XXS-től 3XL-ig minden méretben kapható. Az ára 82.500 Ft-tól kezdődik. 

N70 2GT BEL NC 26

N70 2GT BEL NC 26

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük