fbpx

Még odaérsz a Motor Bike Expo-ra Veronába

motor bike expo 2018 3Ma nyitja meg kapuit Veronában az egyik legnagyobb olasz motoros rendezvény, a Motor Bike Expo. Mostantól 4 napig csodálhatják meg a látogatók a kiállított egyedi építésű motorokat. Kíváncsi vagy te is? Még odaérsz! 

2019-ben január 17-20. között rendezik meg Olaszország egyik nagy hagyományokra visszatekintő motoros seregszemléjét a szerelmesek városában, Veronában. A hely és az időpont is tökéletes, ha a pároddal szeretnél eltölteni egy motoros hosszú hétvégét. 

A veronai rendezvény számtalan érdekes előadásnak, bemutatónak ad otthont a négy nap alatt. Lesznek kaszkadőr bemutatók és motorsport versenyek, beszélgetések hírességekről, és előadások motorgumikról, alkatrészekről, motorépítésről. Az biztos, hogy unatkozni nem fog, aki ott lesz.

A Motor Bike Expo több mint csupán egy kiállítás, ez a kiállítás a custom kultúra lüktető szíve, a legújabb trendek és az úttörő iparági hírek szócsöve. Ennek okán a rendezvény idén nemcsak a Custom Show Emirates partnere, hanem a Suryanation Motorland is csatlakozott a szervezéshez. 

Az indonéziai esemény egy autentikus kétkerekű fesztivál még 2015-ben látott napvilágot, és azóta számtalan díjnyertes motorkerékpárt adott a világnak a nagyjából 1000 résztvevő egyedi építés közül. Ezeket a győzteseket később a világ legelismertebb motorkiállításaira hívták meg. 

motor bike expo 2018 1Idén a Suryanation Motorland nemcsak azzala 4 db egyedi motorkerékpárral képviselteti magát a veronai Motor Bike Expon, amelyek az indonéziai kiállítások különböző kategóriáiban lettek győztesek, hanem ezúttal igyekeznek belevonódni az európai custom világ végkeringésébe is.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x