EseményekHírekMotorkiállítás

Még odaérsz a Motor Bike Expo-ra Veronába

motor bike expo 2018 3Ma nyitja meg kapuit Veronában az egyik legnagyobb olasz motoros rendezvény, a Motor Bike Expo. Mostantól 4 napig csodálhatják meg a látogatók a kiállított egyedi építésű motorokat. Kíváncsi vagy te is? Még odaérsz! 

2019-ben január 17-20. között rendezik meg Olaszország egyik nagy hagyományokra visszatekintő motoros seregszemléjét a szerelmesek városában, Veronában. A hely és az időpont is tökéletes, ha a pároddal szeretnél eltölteni egy motoros hosszú hétvégét. 

A veronai rendezvény számtalan érdekes előadásnak, bemutatónak ad otthont a négy nap alatt. Lesznek kaszkadőr bemutatók és motorsport versenyek, beszélgetések hírességekről, és előadások motorgumikról, alkatrészekről, motorépítésről. Az biztos, hogy unatkozni nem fog, aki ott lesz.

A Motor Bike Expo több mint csupán egy kiállítás, ez a kiállítás a custom kultúra lüktető szíve, a legújabb trendek és az úttörő iparági hírek szócsöve. Ennek okán a rendezvény idén nemcsak a Custom Show Emirates partnere, hanem a Suryanation Motorland is csatlakozott a szervezéshez. 

Az indonéziai esemény egy autentikus kétkerekű fesztivál még 2015-ben látott napvilágot, és azóta számtalan díjnyertes motorkerékpárt adott a világnak a nagyjából 1000 résztvevő egyedi építés közül. Ezeket a győzteseket később a világ legelismertebb motorkiállításaira hívták meg. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

motor bike expo 2018 1Idén a Suryanation Motorland nemcsak azzala 4 db egyedi motorkerékpárral képviselteti magát a veronai Motor Bike Expon, amelyek az indonéziai kiállítások különböző kategóriáiban lettek győztesek, hanem ezúttal igyekeznek belevonódni az európai custom világ végkeringésébe is.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük