fbpx

Az Aurora több mint 3 millió forintot gyűjtött “Lópici Gáspárnak”

aurora lopici gasparAz Aurora együttes pár hete indított egy segítő akciót a nehéz helyzetben lévő Szilágyi István, a nemzet “Lópici Gáspárja” (Keménykalap és krumpliorr c. sorozat) részére. Már több mint 3 millió forint gyűlt össze!

Úgy kezdődött az egész, hogy március 5-én összefogást hirdetett a rock banda. A következőket tették közzé facebook oldalukon:

“Mint ahogyan azt bizonyára a média ilyen-olyan felületeiről megtudtátok, jó barátunk, több videoklipünk főszereplője, a színművész-legenda (a sokak által csak Lópici Gáspárként ismert) Szilágyi István egészségügyi állapotából kifolyólag nehéz helyzetbe került. Nem csak nekünk, de az egész nemzet számára okozott felejthetetlen, boldog pillanatokat, így kötelességünknek érezzük, hogy segítő kezet nyújtsunk neki és ebben számítunk a Ti közreműködésetekre is!

Mi nem likevadászatra használjuk ezt a posztot, valódi csapatmunkával szeretnénk anyagi segítséget nyújtani.
Az akcióban az alábbi linken keresztül előrendelhető támogatói póló megvásárlásával tudtok részt venni, amelynek ára 5000 Ft.
Minden megrendelt darab után befolyt teljes hasznot Szilágyi István életkörülményeinek javítására ajánljuk fel.
Fogjunk össze, segítsünk együtt!” http://aurora.hu/tamogatoi-polo/ 

Végül olyan sikeres lett a felhívás, hogy eddig 660 db pólót sikerült eladni 3,3 millió forint értékben. Az együttes úgy tervezi, hogy április 28-án adják át az összeget Szilágyi Istvánnak egy rendhagyó akusztikus koncert keretében Budapesten, a Prága Sörházban.

“Kedves Támogató, Barátunk!
Először is engedd meg, hogy kifejezzük és tolmácsoljuk a zenekar és Pityi bácsi háláját. Megható, hogy egy felhívás ennyi Ember jóindulatát, segítő szándékát eredményezte.

Most, hogy a rendelések zöme beérkezett és feldolgozásra került, elkezdődött a támogatói pólók gyártása. A tervek szerint a héten elkészülnek és a kiszállítás is folyamatos lesz. A csomagokat utánvételesen küldjük, az ellenértékük pedig egy elkülönített számlára kerül. Erről a számláról fogjuk a szükséges étkeztetési, gondozási, lakhatási költségeket szoros elszámolással utalni, fizetni. Egy támogatói szerződésben rögzítjük, hogy a befolyt összeget milyen formában és mire költjük. Ezzel szeretnénk biztosítani jó előre azt a kontinuitást, amely érezhető változást hoz Pityi bácsi életében és jövőképet ad számára.

A tervek szerint április 28-án Budapesten a Prága Sörházban (VII. Kertész u. 3.) egy rendhagyó Auróra akusztikus koncert keretein belül adjuk át az adományról szóló szerződést a Művész Úr részére, ahová remélhetően egészségi állapota engedi, hogy eljöjjön.
Köszönjük és büszkék vagyunk Rád, hogy segítettél, részese lettél egy nagyszerű dolognak!
Ne feledd, mindig van a közeledben valaki, akinek szebbé teheted a jelenét, jövőjét egy szóval, érintéssel, jóindulattal!
Tisztelettel: Auróra zenekar”

Forrás: Aurora facebook

Fotók: hammerworld.hu, Aurora

aurora zenekar

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x