HírekMotorokMotorozás

Szavazz a balassagyarmati motoros rendőrre!

kotner zoltan motoros rendor balassagyarmatKótner Zoltán rendőr főtörzszászlós tavaly áprilisban megnyerte a motoros rendőrök európai versenyét, most pedig a „Az Év Embere Nógrád megyében” kitüntető címért szállt versenybe többedmagával.

A motoros rendőrök európai versenyét 2018 áprilisában, Németországban rendezték meg, ahol 14 ország képviseltette magát, hazánkból többek között Kótner Zoltán r. főtörzszászlós, Balassagyarmatról.

A versenyzők saját szolgálati járművükkel szállhattak harcba, hogy teljesítsék az akadályokkal teli ügyességi köröket. Külön öröm számunkra, hogy a magyar motorosok mindig jól teljesítenek.

Így történt ez tavaly is, hiszen a dobogó legfelső fokára Kótner Zoltán állhatott fel, öregbítve ezzel hazánk jó hírnevét. A díjazott 1993 óta a Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársa.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A NOOL-nak adott interjújából az is kiderül, hogy már kamaszkorától fogva a motorok szerelmese, s végig járta úgymond, a motorok tekintetében a „ranglétrát”, egészen a Simsontól kezdve…

Elmondása szerint, már a rendőrség kötelékébe lépésekor az volt az álma, hogy motoros rendőr legyen, ez 6 év után sikerült, s a különféle ügyességi versenyek örökös résztvevője lett. Most pedig, Európában a legjobb!

A Nógrád Megyei Hírlap 2018-ban egy különleges sorozatot indított, ugyanis minden szombati számban egy olyan emberrel készítettek interjút, aki akkoriban sokat tett a megye jó hírnevéért.

Most pedig, ezekből az emberekből kerül ki „Az Év Embere Nógrád megyében”. Január 20-ig lehet szavazni a választottakra, köztük Kótner Zoltán motoros rendőrre. Segítsünk neki!

Forrás, fotó: NOOL

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük