CsajokKiemeltMotoros csajok

Madarász Alexandra: A legtöbben azt tanácsolták, hogy motorozzak sokat

altAmióta az eszemet tudom, rajongtam a motorokért.

Lakott az utcánkban egy lány, aki volt olyan szerencsés, hogy volt egy saját pitbike-ja, amivel járt motoros edzésre is. Én ekkor még csak 8 éves voltam. Nyígtam én is otthon ugyanezekért, de nem engedett anyum, mert szerinte ez nem lánynak való, veszélyes és elég költséges sport.

Fateromnak volt néhány kis köbcentis motorja, Simson, MZ, JAWA, ezekkel indult nekem is a motoros pályafutásom, persze ekkor még csak sunyiban az utcában mehettem velük 1-1 kis kört, hogy anyum ne lássa.

Amikor lakhelyet váltottunk, apum eladta a mociját és sok éven keresztül nem is volt motor a családban, így be kellett érnem azzal, hogy ha láttam egy motoros srácot, vigyen már el egy körre, mert olyan szépen mosolygok rá… 🙂

3 évvel ezelőtt összehozott a sors egy motoros sráccal. Nagyon sokat motoroztam vele utasként, de rövid idő alatt kiderült, hogy nem lesz elég nekem a hátsó ülés. Amikor kijelentettem, hogy a következő nyárra nemcsak leteszem az A-s jogsit, de saját motorom is lesz, sokan mosolyogtak a környezetemben, nem nézték ki mindezt egy lányból.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Alexandra profilja a CsamClub-ban

Aztán eltelt az 1 év és ígéretemhez hűen, valóra is váltottam mindezt, önerőből. Eleinte mindenki féltett a családban, anyummal az élen, ő mindig azt hajtogatta, hogy majd valami baleset fog engem érni, apum meg büszkén híresztelte mindenkinek, hogy az ő lánya motorozik.

Hozzáteszem, azon felbuzdulva, hogy motort vettem, vett ő is 125-ös Honda Innovát, nehogy már csak nekem legyen motorom a családban, bár az övét inkább mondanám robogónak, mint motornak. :))

Sokat agyaltam a motorválasztásnál milyen típus lenne a számomra ideális, aztán hosszas keresgélés után úgy döntöttem, hogy egy új Kawasaki Ninja 250R lesz a tökéletes jelölt számomra, így szert is tettem egyre. Miskolci lakos lévén sokat jártam a Bükkben, Zemplénben, Mátrában, emlékszem első utam a Bükkön át Egerbe vezetett kemény 40 km/h-s átlagsebességgel… 🙂

 

Nincs még vége, lapozz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük