CsajokKiemeltMotoros csajok

Madarász Alexandra: A legtöbben azt tanácsolták, hogy motorozzak sokat

altSorra olvastam a motoros fórumokat, hogy ki milyen tanácsokkal tudja a kezdő fejemet ellátni és persze a motoros barátaimat is mindig faggattam, hogy kritizáljanak, hogyan motorozok és szerintük min kellene még változtatnom és hogyan. Kaptam sok apró fortélyt, melyek közül sokat máig alkalmazok, bár a többsége már olyan megszokott, hogy fel sem tűnik.

A legtöbben azt tanácsolták, hogy motorozzak sokat, nagyon sokat, lehetőleg társaságban, ahol menet közben is tudom figyelni hogyan mennek a többiek és akár azonnal is tudom ezt alkalmazni.

Éltem is ezzel az infoval, a mai napig ha nagyobb túrára megyek, mindig többedmagammal.Ritkán motorozok egyedül, társaságban jobb, nemcsak amiatt, hogy csapatban vagyunk, hanem a pihenőidők is jobban telnek csapatban.

Azóta eltelt két év, jelenleg is a tinininját nyűvöm, beletettem lassan 24.000 km-ert, túl vagyok sok-sok motoros túra szervezésén, motoros találkozón és tavaly volt szerencsém a Kawasaki Lime Party keretein belül kipróbálni, hogy milyen jó is a Hungaroringen pályázni és számtalan motortípust elcsórtam egy-egy körre.

Tavasztól-őszig le sem lehet engem vakarni a motorról, megszállott vagyok e téren, munkába is ezzel járok minden nap és meg kell mondjam, imádják a palik a motoros csajokat. Jövőre ha minden jól megy váltani is fogok egy nagyobbra, reményeim szerint egy zx6r lesz az “friss hús”. Majd kint hagyom az esőben, aztán “hátha megnő”! :))

Álmaim motorja az új Z 1000 SX, egyszer remélem büszke tulajdonosa lehetek. Anyum már most retteg, hogy nagyobb mocit akarok, bár már ő is és a család is hozzászokott a szenvedélyemhez, sőt, tavaly bátyám is letette az A-s jogsit, unokatesóm idén nyáron csinálja mindezt, így a végén egész jó kis motoros klánunk lesz… 🙂

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Teli tankot és széles utat Csajszik! 😉

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük