Hírek

Cseréld vissza a balesetes sisakodat

Schuberth R1A bukósisakok csak egy baleset során képesek megfelelő védelmet nyújtani viselőjük számára; bármilyen bukást vagy egyéb, a sisakot érő jelentős erőhatást követően a fejvédőt ki kell cserélni.

A bukósisakok hasonló elven működnek, mint a személyautók gyűrődőzónái: baleset során a külső és/vagy a belső sisakhéj szerkezete deformálódik (teljes egészében vagy csak a szerkezet egy része), így nyeli el az ütközés energiáját. Ezek a szerkezeti változások, sérülések ritkán vehetők észre, a bukósisak többé mégsem lesz képes tökéletesen ellátni védőfunkcióját.

Ez sajnos pluszkiadást jelent, s különösen fájó, ha a dédelgetett, szép és drága kedvenc helyett kell újat – lehetőleg ugyanolyan jó minőségűt – vásárolni. A Schuberth a motoros bukósisakok piacán egyedülálló, új biztonsági szolgáltatást vezetett be Magyarországon. A Schuberth Mobility Program keretében azok, akik március 1. után vásárolnak új C3, S1 Pro, R1 vagy J1 sisakot, egy esetleges balesetet követően az adott évben érvényes, euróban nyilvántartott listaár egyharmadáért vehetnek új Schuberth fejvédőt.

A Schuberth Mobility Program által kínált kedvezményes vásárlási lehetőség a sisak megvételétől számított három évig érvényes, és Magyarországon kizárólag azokra a sisakokra alkalmazható, amelyeket a Schuberth hivatalos importőrénél vagy a programban részt vevő viszonteladóinál vásároltak.Schuberth C3Schuberth J1Schuberth S1Pro

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük