fbpx

Tervezd meg Valtteri Botas bukósisakját és nyerj!

Valtteri Botas bukósiak tervpályázat

Márt csak 2022. június 15-ig tart a játék, amelynek keretében bárki megtervezheti az Alfa Romeo istálló finn Formula-1-es pilótájánakj bukósiakját.

Valtteri Botas az Acerrel lépett együttműködésre. Együtt indították azt a tervpályázatot, amelynek bevételét a rászoruló gyerekek megsegítésére fordítják.

Hogyan lesz egy sisaktervből bevétel?

Valtteri azt ígéri, hogy a nyertes dizájnt fogja viselni a Formula-1 versenyhétvégén. (Hogy melyiken, arról egyelőre nem találtam információt.) A verseny után a sisakot aukcióra bocsátják, a „ Save the Children” szervezet javára.

A pályamunkák elbírálásában komoly, háromfős zsűri vesz részt. Termszetesen az egyik maga Valtteri Botas, de ott lesz még Hajo Blingen a Acer Europe SA marketing igazgató helyettese, valamint Frédéric Vasseur, a F1 csapat vezetője és a Sauber Motorsport AG vezérigazgatója.

A nyertes dizájner az Acer jóvoltából megnyerheti saját ConceptD alkotói stúdióját.

Az eddigi pályaműveket valamint a részvétel módját ezen az oldalon találod meg.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x