fbpx

Egy spártai harcos sisakja

Xlite X802 LorenzoMostantól módosított grafikával vásárolható meg Jorge Lorenzo sisakjának replikája: az X-lite X-802 Lorenzo hátuljára a spártai katonák maszkjának stilizált képe került.

Jorge Lorenzo a jelenlegi MotoGP mezőny egyik legtehetségesebb tagja, aki Valentino Rossi sajnálatos balesete miatt a világbajnoki cím fő várományosává lépett elő. A GP250-es kategória kétszeres világbajnoka önéletrajzi könyvében így vallott magáról: „Mallorca szigetén születtem, de lélekben spártai vagyok.”

A spanyol versenyző valóban olyan kitartóan, bátran és néha könyörtelenül küzd a pályán, mint annak idején az ókori görög állam harcosai. Ennek jeleként idén Lorenzo X-lite X-802-es bukósisakján megjelent egy, a spártai katonák harci maszkját idéző grafika, amely mostantól megtalálható lesz a bárki által megvásárolható replika sisak hátulján is.

Xlite X802 Lorenzo SpartaXlite X802 Lorenzo Sparta 2

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x