EseményekMotoros találkozó

XI. Harley-Davidson fesztivál Alsóörsön

hog alsoors 2010 4Immár tizenegyedik alkalommal nyitotta meg kapuit az alsóőrsi Harley-Davidson fesztivál. Jómagam már évek óta készültem erre az alkalomra.

A programok már 13-án, azaz vasárnap elkezdődtek. Mi a párommal csütörtökön érkeztünk. Nagy bánatomra a tervezett három napból sajnos így is csak kettő lett.

Ami már akkor ott rögtön megfogott, az a tökéletesen megszervezett csapatmunka volt. A délutánunk nagyjából azzal telt, hogy feltérképeztük a látnivalókat, amikben nem volt hiány. Meglepett, milyen hatalmas a terület.

Elképzeltük, hogy majd fürdünk a Balatonban, de az idő nem igazán kedvezett nekünk. Annál nagyobb hévvel indultunk neki a programoknak. Ami igazán látványos volt, az a Halálgömb nevű show műsor, amit Gombos Attila motoros kaszkadőr adott elő. Érdekessége maga az Edda frontembere Pataky Attila volt. Aki még nem látott ilyen műsort az ne hagyja ki!

Nem sokkal ezután megnéztünk egy triál motoros bemutatót is. Megéhezvén adtunk egy kicsit a kulináris élvezeteknek. A konyhák finomabbnál finomabb ételei közül nem győztünk választani. Nekem személy szerint, a házi rétes volt az első számú befutó. A minőségi borokról és pálinkákról pedig akár regélni lehetne…

Jóllakottan vártuk az esti koncerteket. A nagyszínpadon a Kiss Forever Band adta meg az alaphangulatot. Őszintén bevallom imádtam őket, a késő esti Edda koncertről nem is beszélve. Attila hozta a tőle megszokott formáját.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában!A fesztiválsátorban hatalmas tömeg gyűlt össze. Nem tudom Dévényi Tibi bácsi nosztalgia partija, vagy a szakadó eső vonzotta be az emberkéket, de igazán jó kis buli kerekedett belőle. Ami hajnalig kitartott köszönhetően a Jam nevű formációnak.

Nem könnyű feladat, felsorolni is nehéz mi mindent láttunk a két napunk alatt. Angyal Zoli stuntriding világbajnok show műsorát nem hagyhatom ki e felsorolásból, hisz tömegeket vonzott maga köré. A férfiakról sem feledkeztek meg a szervezők: a motormosó lányok igen nagy népszerűségnek örvendtek.

Jövőre ismét megyünk! Kimaradt egy élmény amit be kell, hogy pótoljunk – helikopterrel körberepülni a Balatont. De ami igazán visszahúz azok a gyönyörű motorok és az a társaság, akiket megismertünk.hog alsoors 2010 01hog alsoors 2010 12hog alsoors 2010 6hog alsoors 2010 9

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük