MotorbemutatóMotorok

Forradalom, amely még az ellenállókat is Harley-hívőkké téríti

harley davidson uj modell bemutato 2018 4Forradalmian új motorok, amelyek a motorosok következő generációját csábítják. A jubileumi Harley-Davidson modellpaletta világpremierje után, pénteken Magyarországon, a Harley-Davidson Budapest Bázisán is bemutatkoztak a 2018-as, új Softail modellek.

Új testben, új lélek – merész, modern design a legmodernebb technológiával karöltve, Milwaukee-Eight motorblokkal a szívében.

„Attól Harley-Davidson a Harley-Davidson, hogy egy nagyon jó élmény vele motorozni… A Dyna és Softail család összeolvadásából megszületett új cruiserek a motorosok következő generációját célozzák, a motorozási élmény egészen új dimenzióját tárják fel, a legendát új utakon keltik életre. A tradicionális V2-es erőforrást merész formákkal felöltöztetve és innovatív technológiával felszerelve alkották meg az új Softail platform motorjait” – hangzott el a sajtótájékoztatón Dobai Dánieltől, a Harley-Davidson Budapest Cégvezetőjétől.

„Az elkövetkezendő 10 évben 100 új modellt tervez piacra dobni a Harley-Davidson. A termékfejlesztési projekteket és a már bemutatott új modelleket látva a legenda újjászületésének vagyunk tanúi. Dinamizmus, könnyebb dönthetőség, új felfüggesztés, nagyobb és egyenletesebb teljesítményű olajhűtéses Milwaukee-Eight motorblokk – egy vadonatúj Softail vázra szerelve. A stílus, a kényelem és a teljesítmény terén is forradalmian új motorok születtek.” – avatta be az érdeklődőket a technikai részletekbe Rapkay Zoltán Szervizvezető.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A sajtóeseményen reflektorfénybe állított Fat Bob és a Fat Boy modelleket, a megújult Softail család legmarkánsabb motorjait Dobai Attila, a Harley-Davidson Budapest Ügyvezető Igazgatója is méltatta. Elmondta, hogy az új modellek premierjét megelőzően rendkívül izgatott volt, de az első megjelent fotókon a merész, új designt látva először megijedt, hogy az új vasak milyen fogadtatásban részesülnek majd a motorosok részéről. „Mint tradicionális motorosnak, számomra az új formák elég vadnak tűntek, majd amikor élőben is megérkeztek a motorok már az én szívemet is azonnal meghódították.”

 

A 8 vadonatúj modell, a Fat Bob, Fat Boy, Breakout, Street Bob, Softail Slim, Softail Deluxe, Heritage Classic és Low Rider modellek ezennel hódító útjukra léptek.

harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9harley davidson uj modell bemutato 2018 9

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük