fbpx

A legzöldebb motor

Szokatlan év végi beadandót készített egy brit diák.

A Közép-Lanceshirei Egyetem egyik diákja, a 38 éves Kenny Scott az „Art and Design” azaz Művészet és design modul év végi beadandójaként egy Harley-Davidsont készített. És hogy mi ebben a művészet? Az életnagyságú motormodell elkészítéséhez nem használt mást, mint katonpapírt, egy sniccert, és egy ragasztópisztolyt. A munka mindössze hat hetet igényelt.

„Valami nagyszerűt szerettem volna alkotni olyan anyagból, ami más számára csak egyszerű szemét. A Harley-Davidson pedig egy motorikon, így remélem minél több ember csodálatát nyeri majd el a művem. Minden egyes kartondarab, amit felhasználtam újrahasznosítható, így tényleg elmondhatom, hogy ez az eddigi legzöldebb motor.” – mondta Kenny.

Kenny felnőtt fejjel ült vissza az iskolapadba, miután 16 évig sofőrként dolgozott Németországban, előtte pedig öt évig pedig a hadseregben szolgált.

„Egy régi álmom vált valóra azzal, hogy egyetemre járhatok. Eleinte kételkedtem abban, hogy képes leszek-e ezt végigcsinálni, de nagyon megszerettem, ráadásul az oktatók is rendkívül segítőkészek voltak.”

„Kenny remek diák, az év végi alkotása pedig kiváló, pláne, ha figyelembe vesszük, hogy még csak az első év végén járunk. Az év végi bemutatón a papírmotor első helyezést ért el. Ez is remekül mutatja, mennyire lenyűgözte az embereket az alkotása.” – mondta David Knight, a modul vezetője.

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x