fbpx

CsaM negyedik szülinap Kustánszegen

csam 4 szulinap 2010 06 27 6Hogy miért nem szabad ebből kimaradni? Mert fantasztikus a társaság!

Mert ezek azok a bulik, amik miatt úgy érzed, ha eljön a nagy filmvetítés ideje, hát tényleg érdemes lesz végignézni. Mert ha – liba vagy és nem viszel hálózsákot és – lilára fagysz is éjjel, reggel már vigyorogva törölgeted a szemedből a csipát, a többiek úgyis elfújják a fáradtságot, és együtt nevetsz velük.

Mert a legjobb csajokkal ismerkedsz meg, olyanokkal beszélgetsz akiket akkor látsz először, mégis úgy érzed mintha régi ismerősöd lenne. Mert bár nem téma a körömlakk és senki sem kéri kölcsön a nemlétező szemfestékedet, mégis mindannyian csajok vagyunk, méghozzá a javából.

Mert élvezed, hogy nincs üresjárat, hogy folyamatos a zsongás, hol a csajokat hallgatod, hol a motorok duruzsolnak. Mert mindenki igyekszik a legjobbat nyújtani. Komolyan. Még SzentPéter sem húzott velünk ujjat. Na jó egy kicsit szemerkélt, meg megnézhettük, hogy Zalában azért nyáron, délidőben is lehet ködben motorozni, de tényleg csak az érdekesség kedvéért, egy fél kilométert az erdőben.

A helyi lányok jóvoltából megvolt minden mi lányszemnek és lányszájnak ingere: volt dimbi-dombi kanyarvadászat, őrségi vásár mindenféle csipcsuppal, körhintázással, helyi kaja gombalevessel, dödöllével, húsos rétessel, kicsi séta borkóstolóval, agyagfaragás Eszterrel, de főleg jókedv és örömködés.

Még több kép a galériában!

Hogy nem jöhettek a pasik? Mert ez az egy hétvége, ami csak a csajoknak szól. Kicsit megsértődtek, meg kicsit vinnyogtak, de azért szép lassan mégiscsak megértették. Mert a legvegyesebb lánytársaság is remekül érzi magát. Itt nem számít, hogy csopper vagy túra, hogy hány henger vagy hány köbcenti. Egyszerűen, magától kialakul a sor. És egyszerűen és magától értetődően élvezi mindenki.

Még Ceca lánykája, Olivia is, akit a társaság nagy része simán hazavitt volna, végigvigyorogta az utazást, a jövés-menést, a hangoskodást. ( Különben is szerelemgyerek lehet, sosem sír és gyönyörű.) Szóval tavaly Szilvásvárad, idén Kustánszeg, jövőre hová megyünk?

 

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x