HírekKultúraMotoros film

Hamis Ducati szélesvásznon

Knight Day Ducati Aprila Az egyik legújabb hollywoodi sikerfilmben minden megvan, ami az egész estés szórakozáshoz kell: Tom Cruise, Cameron Diaz, pörgős akciójelenetek.

A Kéjjel Nappal készítői, hogy fokozzák az izgalmat, megspékelték a filmet némi motoros üldözéssel is. Tom Cruise egy Ducati Hypermotard nyergében igyekszik maga mögött hagyni üldözőit. Egy aprócska gond azért mégis csak akad ebben a szép tengerentúli történetben. A Ducati igazából nem is Ducati. Mivel a készítők a Hypermotardot túl sérülékenynek ítélték az ugratásokkal tűzdelt jelenetek felvételéhez, így egy honfitársat, egy Aprilia SXV550-et maszkíroztak Ducatira.

A filmről megjelent fotón jól látszanak az Aprilia vonásai: Cruise lába mögött, a blokkon kivehető az Aprilia felirat, Cameron alól hiányzik a térhálós váz, nem stimmelnek a leömlők, jobb oldalt van a lengőkar, egy szakavatott szempár pedig valószínűleg még több eltérést észrevesz. Arról eddig nincs információ, hogy a Ducati mennyire örült ennek a változtatásnak.

Végülis, ha a színészeknek lehet dublőre, a főszereplő motornak is, nem?

Knight Day Aprilia SXVKnight Day Ducati Hypermotard

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük