fbpx

Tarol a neten a zalai rendőrök kampányfilmje

zala megye rendorseg elet kisfilmLazulnak a rendőrök – a KRESZ-szabályok betartásának fontosságáról, s arról, mi a leglényegesebb dolog a világon, vagyis az ÉLET-ről forgattak nem mindennapi kisfilmet a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Nézd meg!

Ha a rendőrökre gondolunk, általában morcos, szigorú arcú emberek jutnak az eszünkbe, akik lemeszelnek, ha valamit vétünk, s nagyon szigorúan veszik a szabályokat. De ez a dolguk!

Ha nem ezt tennék, még ennél is több baleset lenne az utakon. Főleg most, hogy elkezdődött a motoros szezon, s az említett videóban is láthatunk motorosokat.

Az ÉLET! című kisfilm humoros módon, sőt a Delta zenekar bevonásával próbálja egy nagyon fontos dologra felhívni a figyelmet, mégpedig a jogkövető magatartásra, s egy emberélet törékenységére.

A narráló hang is ismerős lehet. Vajon kié? Megmondom! Dr. Besenczi Árpád Jászai Mari-díjas színművész, színházigazgatóé, aki családjával működött közre a videó megszületésében. De, Mányoki Attila hosszútávúszót is láthatjuk az alkotásban.

Ahogyan a film végén olvassuk a hosszú-hosszú listát, kik vettek részt abban, hogy megszülethessen ez a felhívás, láthatjuk, egy különleges összefogás született, hiszen a rendőrök, a tűzoltók, a mentősök, az iskolások és a lakosok egy közös ügyért álltak össze.

Forrás: origo.hu
Fotó: youtube

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x