HírekMotorokMotorozás

Tarol a neten a zalai rendőrök kampányfilmje

zala megye rendorseg elet kisfilmLazulnak a rendőrök – a KRESZ-szabályok betartásának fontosságáról, s arról, mi a leglényegesebb dolog a világon, vagyis az ÉLET-ről forgattak nem mindennapi kisfilmet a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Nézd meg!

Ha a rendőrökre gondolunk, általában morcos, szigorú arcú emberek jutnak az eszünkbe, akik lemeszelnek, ha valamit vétünk, s nagyon szigorúan veszik a szabályokat. De ez a dolguk!

Ha nem ezt tennék, még ennél is több baleset lenne az utakon. Főleg most, hogy elkezdődött a motoros szezon, s az említett videóban is láthatunk motorosokat.

Az ÉLET! című kisfilm humoros módon, sőt a Delta zenekar bevonásával próbálja egy nagyon fontos dologra felhívni a figyelmet, mégpedig a jogkövető magatartásra, s egy emberélet törékenységére.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A narráló hang is ismerős lehet. Vajon kié? Megmondom! Dr. Besenczi Árpád Jászai Mari-díjas színművész, színházigazgatóé, aki családjával működött közre a videó megszületésében. De, Mányoki Attila hosszútávúszót is láthatjuk az alkotásban.

Ahogyan a film végén olvassuk a hosszú-hosszú listát, kik vettek részt abban, hogy megszülethessen ez a felhívás, láthatjuk, egy különleges összefogás született, hiszen a rendőrök, a tűzoltók, a mentősök, az iskolások és a lakosok egy közös ügyért álltak össze.

Forrás: origo.hu
Fotó: youtube

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük