HírekMotorbemutatóMotorok

Pardi Pirosban – új Honda szalonnyitó Budapesten

pardi1413A Shadow-t ebben az évben nagyobb, küllős első kerékkel szerelték fel, amitől az eddigi cruiser forma helyett a klasszikus chopperekre hajaz.

Március 30-án, pénteken új Honda szalon nyílt Budapesten, a Soroksári úton. A megnyitó alkalmából a tulajdonosok meghívták partnereiket és a sajtó képviselőit is az exkluzív kereskedésbe.

Az új szalon tulajdonosa, Pardi István rövid megnyitóbeszédet tartott, majd mindenki kedvére nézelődhetett a hatalmas üzletben. Volt is látnivaló bőven, hiszen a Honda teljes modellpalettája mellett a 2007-es új modelleket is testközelből csodálhattuk meg.

A Honda Gold Wing, a hatalmas cirkáló, amelyet immár légzsákkal felszerelve is meg lehet vásárolni, képes megmenteni sofőrje életét. Egy kisfilmen azt is végignézhettük, hogy működik pontosan: a V-alakúra kiképzett légzsák alulról felfelé hat, tehát működési mechanizmusa arra alapul, hogy ütközésnél kilöki a sofőrt a nyeregből, így kisebb sérülésekkel megúszhat egy frontális karambolt.

A Honda legújabb, valószínűleg a hölgyek körében is érdeklődésre számot tartó modellje a VT 750 DC Spirit. A Shadow-t ebben az évben nagyobb, küllős első kerékkel szerelték fel, amitől az eddigi cruiser forma helyett a klasszikus chopperekre hajaz. És ha még az első teleszkóp is hosszabb lenne…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az SH 300i városi robogó minden olyan előnnyel rendelkezik, ami szükséges a munkába járáshoz. A 125- és 150 köbcentis motorral szerelt modell után az új 300-as gépet alaposan megreformálták. Leginkább említésre méltó része az Y-elem a vázban, valamint a lengővilla újfajta felfogatása. A padlószintet alacsonyabbra szerelték, aminek következtében könnyebb a fel és leszállás. Az SH 300i mostantól ABS-szel is megrendelhető.

A CB 600 F Hornet a Honda jelenleg legfontosabb modellje – talán már senkinek nem kell bemutatni. A teljesen olasz tervezésű gép idén öt lóerővel erősebb lett. A formai elemekben is történt néhány változás, hiszen a kipufogót az ülés alá hozták fel, amitől látványra is sokkal sportosabb a gép, ami emellett alumínium lengővillát kapott. A hölgyek körében is kedvelt modell három színben vásárolható meg.

A CBR 600 RR a Honda legsikeresebb szuper sport gépe már ötödik éve vezeti a világbajnokságot. A sportmotorok között az egyik legjobb súly/teljesítmény arányt érték el a tervezők ennél a modellnél. A 2007-es verziónál ismét javult ez az arány, hiszen az egyéb apróságok mellett csak a motorblokk súlyán két kilogrammot spóroltak, és a vázszerkezetét is újratervezték. A másik különlegessége a modellnek a HESD kormány-lengéscsillapító rendszer, amelyet 2004-ben az 1000-es modellen vezettek be először.

A Honda Pardinál azonban nem csak motorokat vásárolhatunk ezentúl, hiszen az Alpinestars ruházat mellet bukósisakokat és lábbeliket is árulnak, valamint szakértő gárdával várják a motorosokat az üzlethez tartozó motorszerelő műhelyben is.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük