fbpx

A popdíva Fat Boyt választott

pink stage fashions 03 600x400Pink alapvetően vakmerő lány. Sok mindent kipróbált már életében, még akkor is, ha esélyes volt a pofára esés.

Alecia Moore, művésznevén Pink, akit a popvilág amúgy is extravagáns külsejéről, húsznál több tetoválásáról, rózsaszín hajáról és polgárpukkasztó szövegeiről ismer, nemrégiben úgy döntött, hogy kipróbálja, milyen a világ két keréken. A művésznő mindig tudta, hogy kell megfogni a közönséget, így nem csoda, hogy immár túl van 23 millió eladott lemezen, és kétszer is Grammy díjjal értékelték munkásságát.

A motorozás nem állt távol tőle, édesapjával már gyerekkora óta motorozott, és férje, Carey Hart – akivel tavaly Costa Ricán kötött házasságot egy romantikus ceremónia keretében – sikeres motokrossz versenyző. A motorozásra sűrű programja, nemzetközi fellépései mellett is mindig szakít időt Triumph motorkerékpárja nyergében, hiszen ahogy ő fogalmaz, ez tartja egyensúlyban életét. A motorozás az egyik legkellemesebb kikapcsolódás számára.

Kedvenc túraútvonala természetesen Amerikában van, Pennsylvánia államban, kedvenc időszaka a motorozás szempontjából pedig nyár vége-ősz eleje, amikor a fák kezdik lehullatni leveleiket, és az erdőknek finom avarillata van. Ilyenkor általában a családdal motoroznak, hiszen férje és édesapja mellett fivére is velük tart, hogy teljesen komplett legyen a csapat. A választása ezúttal azért a Harley-Davidson-ra esett, mert szerinte ez az a márka, amely leginkább sugallja azt a szabadságot, és életérzést, amit a motorozás neki is jelent.

0201 pink motorcycle pcnPink tanácsa mindazoknak a hölgyeknek, akiket foglalkoztat a motorozás gondolata, hogy legyenek önmaguk, tegyék azt, amit szeretnének. Ne hagyják, hogy beletuszkolják őket valami sztereotípiába, és soha ne mérjék magukat másokhoz.

normal Alecia Moore

pink 36403.largeslideshow

 
 
 
 
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x