Hírek

Jótékony motorépítő nők

harley105build44A Harley-Davidson 105. évfordulója alkalmából Milwaukeeban két női moptorépítő csapat is jeleskedett. Minkét brigádnak sikerült tíz órán belül elkészítenie a megálmodott kétkerekűt.

Az Athena Ransom által vezetett Chopper Chicks Crew pontosan 8 óra 45 perc alatt állított össze egy egyedülálló Sportstert száznyolcvan különböző, egyedi és utángyártott alkatrészből. A Harley-Davidson Women’s Day alkalmából szervezett élő motorépítésen a Vagabond Chopper tulajdonosa mellett további négy hölgy vett részt: a fényező JoAnn Bortles a Crazy Horse Painting alkalmazotja, a texsasi motorépítő, Vivian „Gypsy” Charros, a Harley-Davidson képesítésével rendelkező Kate O’Shea szerelő, és Jayme Gray, aki szintén motorszerelő.

 

A motorépítést, aminek előkészítő munkálatai csaknem száz- míg összeszerelése hét órát vett igénybe, a Shell és a House of Harley szponzorálta. A kész motorkerékpárt a fiatalkorúak szexuális molesztálása ellen harcoló RAACE Alapítvány javára árverezik el. Az építés alatt Athena a mikrofonon keresztül folyamatosan tájékoztatta a közönséget, hogy éppen mi zajlik a színpadon, és milyen stádiumnál tart az alkotás. A végeredmény igen látványos lett, a motort be is indították a színpadon.

Csaknem ugyanabban az időben az XX Chromes csapata (Sara Liberte, Jody Perewitz, Laura Klock és Kim Jordan) kevesebb mint hat óra alatt szerelt össze egy motort egy másik helyszínen. A Hal’s Harley-Davidson üzletének központi színpadán egy gyönyörű Harley chopper épült. Ezt a motort szintén jótékony célra ajánlották a szponzorok és az építők, ezúttal a Ridin’ to a Cure-t támogatják a bevétellel.

Az Oconomowoc-ban (Wioming, USA) székelő Rock River HOG chapter szeptember utolsó szombatján rendezi jótékonysági motoros felvonulását. Ez a szervezet a mellrák ellen, illetve a megelőzés mellett kampányol. A tavalyi Ridin’ to a Cure felvonulás alkalmával több mint 2100 részvevő segítségével 295000 amerikai dollárt (kb. 48 millió forint) gyűjtöttek össze a motorosok. Az idei évben az XX Chromes segítségével máris ötjegyű összegről indul majd a gyűjtés, és várhatóan a tavalyinál jóval több adomány gyűlik majd össze.Button Pins1athena showharley105build39harley105build40harley105build41harley105build42harley105build43harley105build45harley105build46harley105build47harley105build48

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük