HírekMotorokMotorozás

Motoros csajok viszik az anyatejet a koraszülött babáknak

milk ridersNew York utcáin száguld a Milk Riders elnevezésű női motoros banda, akik azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy amikor szükséges, járgányaikra pattannak és anyatejet visznek a rászoruló koraszülött babáknak.

A Milk Riders New York legnagyobb és legrégebbi női motoros klubjából, a The Siren’s Women Motocycle Clubból vált ki és naponta 13 liter anyatejet szállítanak ki a kicsik szüleinek.

Természetesen önkéntes alapon vállalták a csajok ezt a szép “küldetést”, hiszen a koraszülött babáknak különleges igényei vannak, s a tápszer nem mindig helyettesítheti az anyatejet.

Az anyatejben lévő tápanyagok segítik a picik növekedését és immunrendszerük megerősödését. Nem beszélve a kognitív és pszichológiai fejlődésről, valamint a betegségek megelőzéséről!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kinek jutott eszébe, hogy a motoros csajok hordják az anyatejet?

Nos, a New York Milk Bank, akik az adományozott anyatej begyűjtését és tárolását végzik, rájöttek, hogy a szállítás már bajosan zajlik.

Julie Bouchet-Horwitz szakértő, aki a Milk Bank egyik alapítója, kitalálta, hogy a leggyorsabb módja az anyatej időben való odaérkezésének a helyszínre a motor. S elkezdett női motoros bandák után kutatni, és így született meg a Milk Riders.

Forrás, fotó: nlcafe.hu

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük