fbpx

Kimaradt jelenet a Suicide Squad-ból – Harley Quinn motoron

suicide squad harley quinnA Suicide Squad (Öngyilkos osztag) című filmet tavaly mutatták be, s íme egy motoros csajos jelenet, amit kár, hogy kihagytak belőle: Harley Quinn, Joker szintén őrült barátnője motorozik.

Olvastam, hogy nagyon sok jelenet kimaradt az alkotásból, s a fent említettre nemrég találtam rá. Először is, a film alaptörténete a következő:

„Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.

A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat. A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok… mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.” (Port.hu)

Esetünkben Harley Quinn (Margot Robbie) az érdekes, aki a Batman-filmekből jól ismert Joker (Jared Leto) barátnője.

Annyi derül ki az Öngyilkos osztagból, hogy Harley, mielőtt őrült lett, Joker orvosa volt, Dr. Harleen F. Quinzel, majd beleszeretett a páciensébe és bármit megtett volna érte. Sokkolták az agyát, ezután megőrült, és veszettebb lett, mint élete szerelme, Joker.

A következő jelenet tehát kimaradt az eredeti filmből, melyben Harley emlékezik szerelmük hajnalára:

Fotók: Daily Mail; Offline; youtube

suicide squad harley quinn and jokersuicide squad harley quinn and jokersuicide squad harley quinn and joker

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkámat a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 szavazás
A cikk értékelése
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Inline visszajelzések
Összes hozzászólás
0
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Szólj hozzá!x
()
x