fbpx

Balesetben meghalt egy motoros Veszprémben

motoros baleset veszpremA napokban életét veszítette egy motoros, aki kamionnal ütközött a 830-as főúton, Veszprém belterületén. A 31 éves, Balaton-környéki férfit súlyos sérülések érték.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője, Kucsera Katalin az MTI-nek elmondta, hogy március 1-jén, délután egy 31 éves, balatonakarattyai férfi hunyt el a súlyos baleset során.

Az ütközés a veszprémi körgyűrű északi szakaszán történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességben lezárták, s a forgalmat a rendőrök belterületi utakra terelték.

A balesethez a város hivatalos tűzoltóit riasztották. A rendőrség információi szerint a Suzuki túragéppel közlekedő férfi, a veszprémi vasútállomás irányából, a 82-es számú főút felé közlekedett.

Ekkor történt – az eddigi információk szerint – még tisztázatlan körülmények között, az ütközés a tehergépkocsival.

Forrás: MTI, Index
Fotó: Police.hu

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x