fbpx

21. Ride to Work Day: Motorozz Munkába

21. Ride to Work DayA “Ride To Work Day” egy non-profit világszervezet, amely azzal a céllal jött létre, hogy támogassa és népszerűsítse a motorkerékpárok és robogók használatát a nagyvárosokban.

A nemzetközi Ride To Work Day eseményeinek szervezője, Andy Golfine így magyarázza a célokat:

“A motorosok egyelőre kisebbségben vannak. Azok, a motorosok pedig, akik ingázásra és utazásra használják a motorkerékpárt, még ebben a kisebbségben is a kisebbséget alkotják. Egy nap majd még szélesebb körben felismerik az emberek, hogy a motorkerékpárok jó megoldást jelentenek számos társadalmi, városi és környezeti problémára.

A mai technológia központú korban a motorkerékpárok számának növekedése mindenki számára előnyt jelenthet. A motor biztonságos és szórakoztató… és mindenhova motorral menni, az egy társadalmi előny. A mindennapi motorozás és a motorkerékpárral való ingázás hatalmas, eddig fel nem ismert kulturális potenciált is magában foglal.

A szervezetünk szeretné ezeket a gondolatokat tovább vinni, és megismertetni minél több közlekedővel. Az első lépés, hogy én magam is motorral járok munkába… A szervezetünknek minden segítségre szüksége van, és bárki nagyon egyszerűen csatlakozhat hozzánk.”

Tehát ha úgy gondolod, hogy te is szeretnél tenni ezekért a célokért – ha még nem indultál el – menj motorral munkába! Nyomtasd ki a logót és ragaszd fel a motorod szélvédőjére, vagy más jól látható helyre, és mondd el minden ismerősödnek, azoknak is, akik eddig soha nem motoroztak, hogy milyen előnyei vannak a motorozásnak!

ride to work day logo

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x