fbpx
EseményekMotorverseny

Ladies Trophy 2. forduló a Hungaroringen

ladies trophy 2 03A Michael Fiala Motorsport immár második éve rendez versenyeket kimondottan nők részére. A múlt héten zajlott a női kupa második futama a Hungaroringen.

A Horimoto csapata a 2011-es szezonban is képviseltette magát, ahol két dobogós helyet is sikerült megszereznünk. A 2012-es szezonban azonban már három fordulós versenysorozat várja a hölgyeket.

2012. június 13-14-én a Ladies Trophy 2 . fordulója következett, aminek a Hungaroring adott otthont. A versenyen a csapat teljes női létszámmal jelent meg. Két Yamaha R6 és egy GSX-R 1000 motorkerékpárral.

 

A Yamaha nyergében versenyző Vaslaki Tímea a versenyt megelőző héten a Hungaroring egy nyílt napján tőle kívülálló okok miatt sérülést szenvedett. A motor helyreállítása után a szerdai szabadedzésen lehetősége volt az újabb tesztekre és a további fejlődésre. Mivel ebben a szezonban új motorral versenyzik, ezért nagyon fontos volt mindenki számára, hogy milyen eredménnyel zárul a szabadedzés napja.

Még több kép a galériában!Majzik Ibolya tavalyi bukása óta idei első versenyére készülve nagyon jó fizikális formában érkezett az edzésre. Így ő is versenykörülmények között ismerkedett a Yamahájával. A 600-as kategóriában résztvevő két lány így hasznos tapasztalatokkal vághattak neki csütörtöki versenynek. Mellettük az 1000-es kategória résztvevője Fidler Rita is folyamatosan ismerkedett a pályával és az rá váró kihívásokkal.

A külföldi résztvevők száma is bizonyítja, hogy az amatőr kupasorozat évről évre fejlődik és egyre népesebbé válik. A Horimoto csapatához csatlakozott Szamosi Petra mellett ismerősen hangozhat Prokop Zsófi neve az indulókközött, azonban a kupában új magyar indulókkal is találkozhattunk Szabó Ildikó, és Ormai Bernadett személyében.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x