fbpx

Wicca duplázott

kis viktoria wiccaHazánk női motoros versenyzői között Kis „Wicca” Viki neve egyre ismertebbé válik sikeres szereplései nyomán.

 

Legutóbb 2014. december 20-án a Losail Ázsia Bajnokságon erősítette hírnevét, ahol a rajtvonal után a célvonalat két alkalommal is elsőként érte el amellett, hogy legjobb saját köridői értékét is megközelítette.

Wicca, a H-Moto Team versenyzője már a futamokat megelőző időmérő edzéseken is jeleskedett, és szereplésében az sem akadályozta, hogy erős csuklófájdalmai voltak. A szinte elviselhetetlen fájdalmakat a fájdalomcsillapítók, és a versenydrukk hatása a küzdelem idejére elfeledtette számára, így a maximális teljesítményt tudta kihozni magából.

A szervezők döntése szerint ezen a versenyen nem osztottak ki bajnoki pontokat az nem megfelelő mennyiségű nevezési létszám miatt, de Wicca a bajnokság összetett rangsorában így is az előkelő második helyet foglalja el.

Az egész évet végigversenyző Wicca még a bajnoki pontok hiányában is eredményes, sok versennyel teletűzdelt évet tudhat maga mögött, mely során sok tapasztalatot gyűjtött pályájának további sikeres folytatásához. Az idei évben is számos alkalommal fog rajthoz állni, és megmutatja, mire képesek a magyar csajok a versenysport világában.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x