EseményekMotorokMotorozásMotorverseny

A kelet-közép-európai csapat nyert a BMW GS Trophy-n

bmw-international-gs-trophy-2014Hét nap és több mint 2300 kilométernyi nehéz terep, valamint 20 speciális szakasz után a kelet-közép-európai csapat megérdemelten nyerte meg a 2014-es GS Trophy-t.

 

 

A kezdetektől fogva az élen álltak, sok speciális szakaszt, továbbá mindkét fotópályázatot megnyerték.

Wojciech Zambrzycki, Maciej Gryczewski és Karel Rahcel uralta az idei megmérettetést, amely ugyanazon a helyszínen, Exshawban ért véget, mint ahol elkezdődött.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kelet-közép-európai csapat összesen 276 pontot szerzett, így a második helyezett dél-afrikai csapatot 49, a harmadik helyezett franciát pedig 78 ponttal előzte meg.

A díjátadó ceremónián mind a 16 csapat kapott díjat részvételéért. Michael Trammer, a GS Trophy szervezője:

„Véleményem szerint mindegyik csapat győztesként távozhat. Nem számít, ha nem az élcsapatok között fejezték be a megmérettetést, mert mindannyian egyetlen nagy csapatot alkotunk.”

Ezt a véleményt osztotta Ralf Rodepeter, a BMW Motorrad marketing vezetője, aki hozzátette:

„Ez egy remek kanadai élmény volt a motorkerékpároknak, a tájnak, a résztvevőknek és a keményen dolgozó, háttérmunkákkal foglalkozó csapatnak köszönhetően, akik mindezt lehetővé tették. Igazán lenyűgöző, hogy a GS motorkerékpárok több mint 2000 kilométernyi elképzelhetetlenül nehéz terep után is tökéletes állapotban vannak. Azt is jó látni, hogy egy olyan motorkerékpár, mint a GS egyesíti a világ minden tájáról érkező embereket, akik Kanadába utaztak, hogy részt vegyenek a GS Trophyban.”

Végül Heiner Faust, a BMW Motorrad alelnöke (értékesítés és marketing) osztotta meg gondolatait:

„Nem tudok még egy olyan eseményről, mint a GS Trophy. Nem lehet az egyik Trophy rendezvényt a másikhoz hasonlítani, mert mindegyik fantasztikus volt a maga nemében. A GS Trophy alapötlete az, hogy minden második évben egy másik országban kerüljön megrendezésre és itt Kanadában a lenyűgöző táj mellett a motorozás is élmény volt.

Mi itt a helyszínen, de egy sokkal nagyobb GS közösség az interneten keresztül követte az eseményeket, így a GS Trophy a legfontosabb rendezvény számunkra a média megjelenés tekintetében. Mindegyik GS Trophy-t nehéz felülmúlni és 2014-ben valóban magasra tettük a mércét.”

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük