fbpx

Terence Hill motoros filmet készített Bud Spencer emlékére

terence hill motoros filmAz olasz sajtó értesülései szerinte, Terence Hill filmet forgat, Egy időre elmegyek címmel, a 2016-ban elhunyt barátja, Bud Spencer emlékére.

A filmet maga Terence Hill rendezi, valamint a főszerepet is ő játssza, egy Harley-Davidson nyergében. A főhős hosszú útra indul, mégpedig Olaszországból Spanyolországba, a célból, hogy magára találjon. A filmet tavasszal mutatják be az olasz mozikban.

Bud Spencer halála, mint tudjuk, a magyarokat is mélyen megérintette, s ezért állítottak azzal a bizonyos, elhíresült graffitivel emléket a nem mindennapi színésznek.

Barátja, Terence Hill pedig méltó módon szeretett volna emléket állítani Bud-nak, akivel számtalan filmben szerepeltek együtt és váltak legendás alakokká.

Forrás: Index
Fotó: youtube

Kíváncsian várjuk az alkotást! Addig is, íme az előzetes!

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x