Hírek

Arlen Ness érinthetetlenje is ott lesz hétvégén Veronában

arlen ness motor bike expo 2018 5A hétvégi veronai Motor Bike Expo csapata hatalmas meglepetésekkel készül a kiállítás 10. évfordulóján a hétvége 160 000-nél is több látogatójának.

Az egyik ilyen, hogy Európában első alkalommal Olaszországban mutatják be az Arlen Ness Museum különlegességét, Arlen legelső épített motorját, amely az “Untouchable” (érinthetetlen) nevet kapta. Ez az ikonikus motorkerékpár, amely az amerikai és a világ motorépítés történetének egyik megalapozója volt, a veronai vásárközpont központjában, az 1-es csarnok előtt lesz kiállítva, hogy mindenki megcsodálhassa. 

A Ness család a Motor Bike Expo megalapítása óta részese a kiállításnak. Az évek alatt újabb és újabb termékeket, projekteket és motorokat mutattak itt be a látogatóknak. 2017-ben a csapat lerfiatalabb tagja, Max Ness is csatlakozott Cory és Zach Ness-hez Veronában, ezzel is bizonyították, hogy a továbbiakban is részesei kívánnak lenni a Motor Bike Expo történetének. 

Arlen Ness az 1960-as évek elején kezdte a motorépítést egy 1947-es H-D Knucklehead-del. Ezt lett az “Untouchable” nevű motor, amelyről azóta is hatalmas tisztelettel beszél a szakma, a pályatársak és a média is. Most pedig a nagyközönség teljes valójában csodálhatja meg a legendás motort Veronában.

arlen ness motor bike expo 2018 3

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A csodálatos gép mellett még két másik motort is kiállítanak a standon: a “Thin Twin” Cory Ness alkotása, a 145” pedig Zach Ness építése. Ezeket a különleges motorokat maguk az építőik választották ki erre a kiállításra, és aki személyesen ellátogat Veronába, hogy megnézze őket, a motorok mellett elolvashatja majd az alkotóik élettörténetét, és azt, hogy mi is az, ami olyan különlegessé teszi ezt a három járművet. 

Mivel ezeknek a motoroknak az állandó otthona a kaliforniai Dublinban lévő Arlen Ness Múzeum, amit az Arlen Ness cég központi épületének második emeletén alakítottak ki, ezen a hétvégén {tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}egyetlen egy, soha vissza nem térő alkalommal Európában is megtekinthető a három egyedi motorkerképár {/tweetme}Veronában 2018. január 18-21. között. 

Az idei Motor Bike Expóról előzetesen még annyit lehet tudni, hogy a tavalyihoz képest ismét nőtt az alapterület. Idén a több mint 700 nemzetközi kiállító 79 000 négyzetmétnyi fedett pavilonban mutatja majd be a portékáját és az épített motorjait, valamint öt szabad területen zajlik majd a show, ahol tesztvezetéseken, motoros iskolák bemutatóin, előadásokon és motorversenyeken vehetnek részt a látogatók. 

 arlen ness motor bike expo 2018 6arlen ness motor bike expo 2018 6arlen ness motor bike expo 2018 6arlen ness motor bike expo 2018 6

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük