CsajokMotoros divat

Pinkben a rák ellen

Harley davison pinkjacketÚj darabbal bővült a Harley-Davidson Pink Label kollekciója.

A motorgyár a szabadidőruhák után kifejezetten motoros öltözék árusításával az emlőrákban szenvedő nőket szeretné támogatni.

Az új ruhadarab ezúttal egy pinkkel hímzett motoros bőrkabát, ami limitált szériában, mindössze 2000 darabban készül. Egy ilyen kabátban stílusosan és biztonságosan szelhetik majd a hölgyek az utakat, nem beszélve a tudatról, hogy társaik életébe egy kis reményt csempésztek.

A kabát könnyű bőrből készül, négy zipzáras szellőzője van. A kabát ujjait előre megívelték, belső oldalukba pedig egy streches anyagot varrtak, ezzel növelve a komfortot vezetés közben. A kivehető bélés ujjai hosszabbak, mint maga a kabátujj, az ujjvégeken pedig egy-egy lyukat alakítottak ki a hüvelykujj számára. Hideg időben a bélés fixen a kézfejre húzható, ezzel pedig jelentősen lecsökkenthető a beáramló hideg levegő mennyisége. A bélés önálló ruhadarabként is hordható.A Harley-Davidson az emlőrák ellen

A Pink Label kollekció eddig eladott darabjaiból már 100000 dollár folyt be. A kabát és a kollekció többi darabja megvásárolható online és a hivatalos Harley-Davison kereskedésekben.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük