fbpx
EseményekHírekMotoros találkozó

A budapesti Harley-Davidson szezonnyitón leleplezték az új Pan America kalandmotort

Harley-Davidson Szezonnyitó 2021A lezárások után végre személyesen is találkozhattunk szombaton a motoros cimborákkal és motoros csajokkal a budapesti Harley-Davidson bázisán a Neszmélyi közben. Persze a felvonulás sem maradhatott el.

Miután a férjem motorjának gyerekbaráttá visszaalakítása is elkészült a héten és már nekem is van új akkumulátorom a Street Glideban, két motorral és egy gyerekkel látogattunk el a szombati szezonnyitóra.

Bár a motoros felvonulás épp elment mire odaértünk, már a kapuban ismerősökbe ütköztünk, és ez jelentősen megnehezítette a belső udvarba való bejutásunkat. Itt is egy ismerős arc, ott is egy régi haver… természetesen a Csajok a motoron csoport tagjai is képviseltették magukat.

A motorszalon udvarán árnyékos asztalok és kényelmes ülőhelyek, valamint a két nappal korábban megnyitott Jarmir OpenRoad Bázis étterem büféje várta a látogatókat. A felállított színpadon sorban váltották egymást a zenekarok. Először a Csollagfröccs, majd a Laud1, a Jazztelen és este a Takáts Tamás Blues Band szórakoztatta a nagyérdeműt. 

Mivel 5-kor le kellett lépnünk, hogy odaérjünk a másik gyerekért a buliba, sajnos lemaradtunk az új Pan America leleplezéséről este 6-kor. Remélhetőleg azonban nem maradunk le az élményről, mert Semmi-Kis Tünde épp ezen a hétvégén teszteli Csehországban a Harley-Davidson új adventure touring modelljét. Amint hazaér, beszámolunk a tapasztalatairól.

 

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x