HírekMotorbemutatóMotorok

Bemutatták az új Harley-Davidson túraendúrót, a Pan Americát

Harley-Davidson Pan America 1250 2021

Hétfőn délután volt a hivatalos bemutatója a Harley-Davidson legújabb 2021-es modelljének, ami valóban új utakat nyit az amerikai motorosok számára. És aki az ösvényt vágja, természetesen Jason Momoa.

Ha jobban belegondolunk, az amerikai motorosoknak eddig nem volt olyan amerikai motorkerékpárjuk, amivel meg lehetett hódítani az úttalan utakat. A cég marketingesei pedig egy olyan karaktert találtak az új túraendúró bemutatására, mint Jason Momoa.

A népszerű színészről – az Aquaman és Carl Drogo megtestesítőjéről – már régóta tudjuk, hogy a motorkerékpárok és főleg a Harley márka nagy rajongója. És mivel a médiamegjelenései alapján egészen hitelesnek látszik, rajta keresztül talán sikerül meggyőzni azokat a bájkereket is, akik eddig gondolni sem mertek arra, hogy elhagyják az aszfaltozott utat.

Bár a bemutatóban nem volt akkora szerepe a színésznek, mint amire a beharangozás alapján számítottam – úgy értem, hogy nagy bánatomra hasizmot nem villantott – megtette, amit kellett, és főleg motorozott egy látványosat a csíkos gatyájában. Majd megköszönte a cégnek, hogy őt választották az image film elkészítéshez, és hogy kipróbálhatta az új modellt.

Hogy honnan jött a Harley-nak, hogy egy olyan modellt alkossanak, ami látszatra egyáltalán nem illik a modellpalettájukba, nem nehéz kitalálni. A világon (és Magyarországon is) jelenleg az Adventure motorkerékpárokból adnak el a legtöbbet. Ebben a kategóriában minden nagyobb márka jelen van, természetesen a BMW-vel az élen.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ezek a motorkerékpárok fogytak legjobban 2020-ban

Érthető, ha a Harley-Davidson is szeretne hasítani egy szeletet a túraendúró-tortából. Ráadásul ahogy a bemutatóból is kiderült, úgy tervezik, hogy az új, Euro 5-ös károsanyag-kibocsátási normáknak is megfelelő, 150 lóerős Revolution Max motorblokkot nem fogják elfecsérelni erre az egyetlen modellre. Már készül egy custom cruiser is ugyanezzel a blokkal és várhatóan érkeznek majd újabb meglepetések is.

Arról, hogy miért különleges még az új Harley-Davidson Pan America 1250 és hogy Magyarországon mikor láthatjuk majd élőben, megkérdeztem Illés Tamást, a Harley-Davidson Goldrex szalonvezetőjét. A videóban azt is elárulta, mennyi lesz a PanAm magyarországi ára. Hihetetlen, de a rengeteg 2021-es technika ellenére is versenyképes maradt az összeg, úgyhogy a többiek is felköthetik a gatyájukat!

Ha pedig érdekel az új modell bemutatója és a részletes műszaki tudnivalók is, mindenképp LAPOZZ!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük